AENO Premium Eco chytré topení je vítězem ocenění Red Dot Award 2023 v kategoriích „Vytápění a technologie klimatizace“ a „Chytré produkty“

Total
0
Shares

Red Dot Award zveřejnil seznamy vítězů v kategorii Produktový design 2023 – AENO Premium Eco chytré topení získalo ocenění ve dvou nominacích. Vytápění a technologie klimatizace a Chytrý produkt za vynikající design, vysokou kvalitu a inovaci v oblasti domácího vytápění. Díky energeticky úspornému provozu a pokročilým funkcím připojení je AENO Premium Eco chytré topení připraveno zlepšit prostředí domova a kanceláře, životní styl a pohodu. Zdravý a sexy.

Porota ocenila moderní topení, které kombinuje energeticky úsporné vytápění s pokročilými možnostmi připojení. Zařízení je vybaveno Wi-Fi a lze ho snadno ovládat pomocí mobilní aplikace, která uživatelům umožňuje nastavit plány, upravit teplotu a sledovat spotřebu energie v reálném čase. Na webových stránkách Red Dot v sekci Vytápění a technologie klimatizace je podrobný popis funkcionality a názor poroty: „Hlavní vlastností AENO Premium Eco chytrého topení je jeho skleněné pouzdro, které je pouhých 11 mm tenké. Na přední straně nejsou žádné šrouby ani kovové části, takže jednotka vypadá hladce a čistě. Na pouzdře se nachází pouze tlačítko zapnutí – další ovládání probíhá prostřednictvím aplikace. Tepelný panel lze umístit na zem s podstavcem nebo namontovat na zeď. Infratepelná technologie využívá přímé paprsky pro nejrychlejší a nejefektivnější vytápění. Tepelný panel je k dispozici v černé a bílé barvě a hodí se do jakéhokoliv interiéru. Porota ocenila puristický design zařízení: „Vyzářuje klid a praktičnost a obohacuje tak jakýkoli interiér“.

Porota chválila chytré funkce a přístup k designu, který vedl k čistému a nenápadnému designu s chytrým ovládáním pomocí mobilní aplikace a jediným tlačítkem zapnutí na ovládacím panelu. Sekce Chytrý produkt obsahuje úžasnou recenzi AENO Premium Eco chytrého topení od členů poroty: „AENO Premium Eco chytré topení, které kombinuje chytré funkce s technologií pro úsporu energie a minimalistickým vzhledem. Jednotka se skládá z dvou extrémně tenkých panelů kaleného skla s infračerveným topným prvkem mezi nimi. Chytré topení kombinuje přizpůsobenou teplotu topného panelu, nastavitelnou teplotu místnosti, snímač ochrany proti pádu a časovače v neviditelném designu. Puristická skleněná přední strana v černé nebo bílé barvě je pouze přerušena podsvíceným tlačítkem zapnutí, jelikož celý systém i ovládání spotřeby energie probíhá prostřednictvím aplikace. „Chytrá funkčnost, snadné ovládání a velmi zjednodušený design jsou zde přesvědčivě kombinovány“, zdůraznila porota“.

Red Dot Design Award je nejprestižnější designová soutěž na světě, ve které hodnotí mezinárodní odborníci tisíce přihlášených projektů na základě kritérií jako je inovace, funkčnost a estetika. Získání tohoto ocenění je důkazem závazku společnosti AENO k vynikající kvalitě a inovacím v oblasti domácího vytápění.

Vítězové byli oznámeni již v dubnu, ale tradičně je sekce s seznamem produktů a online prezentacemi aktualizována v den Red Dot Gala, který se letos konal 19. června v Essenu v Muzeu Red Dot (Německo).

Všechny oceněné produkty jsou prezentovány světovému publiku v online výstavě na webových stránkách Red Dot. Kromě podrobností o produktech, tvůrcích a výrobcích si mohou potenciální zákazníci, novináři a kupující prohlédnout hodnocení poroty a obrázky produktů.

AENO Premium Eco chytré topení bylo prezentováno na online prezentaci na webu Red Dot od 19. června 2023:

O společnosti AENO a AENO Premium Eco Smart Heater

AENO je mladou a dynamickou značkou chytrých domácích spotřebičů, vytvořenou mezinárodním týmem vysoce kvalifikovaných inženýrů. AENO dbá na zákazníky a usiluje o neustálé zlepšování funkčnosti výrobků a rozšiřování možností. Pro zvýšení hodnoty a kvality, optimalizaci logistiky při dodávkách prodejním řetězcům a koncovým uživatelům je výrobní linka pro výrobu prémiových ekologických chytrých topidel provozována v Evropě, v Polsku. AENO je součástí portfolia značek ASBIS Enterprises PLC, předního distributora IT produktů v oblasti EMEA, pro distribuci.

Projekt vývoje chytrého topení začal v roce 2020. Mezinárodní tým inženýrů z Ukrajiny a Polska pracoval na vytvoření modelu. Zařízení je vyráběno v moderním výrobním zařízení v Polsku od května 2022. V září 2022 byl oznámen zahájení prodeje produktu na evropském trhu. Prémiové ekologické chytré topení AENO bylo představeno na veletrhu spotřební elektroniky a domácích spotřebičů IFA Berlin – 2022. Model je k dispozici k nákupu ve 23 zemích: Německo, Švýcarsko, Velká Británie, Česká republika, Polsko, Baltské země, Maďarsko, Chorvatsko, Rumunsko, Bulharsko a mnoho dalších.

Misí společnosti AENO je zpřístupnit chytré technologie, zjednodušit každodenní rutinu a snížit zátěž domácích prací. Rodina produktů zahrnuje: čističe vzduchu, zvlhčovače, chytrá topidla, robotické vysavače, tyčové vysavače, parní mopy, parní generátory, varné konvice, elektrické grily, mixéry, elektrické trouby, Sous-Vide, vakuové zavařovače, elektrické zubní kartáčky a irigátory, atd.

AENO Premium Eco chytré topení je k dispozici k nákupu ve více než 20 zemích po celé Evropě v maloobchodě, ve specializovaných prodejnách a prostřednictvím distribuční sítě ASBIS. ASBIS je předním distributorem a výrobcem IT a spotřební elektroniky v oblasti EMEA.

O Red Dot Awards

Red Dot Design Award je jednou z největších designových soutěží na světě, která každoročně přijímá přibližně 20 000 přihlášek ve třech disciplínách: Produktový design, Značky a komunikace, Designový koncept. Od roku 1995 jsou nejlepší produkty každého roku oceněny Red Dot Award: Produktový design.

V roce 2023 byly produkty přihlášeny a hodnoceny v 51 soutěžních kategoriích. Letos přišly přihlášky ze 60 zemí. Porota, složená z 43 členů, se sešla a rozhodla, které přihlášky v oblasti produktového designu splňují kritéria pro získání ocenění Red Dot Award nebo Red Dot: Best of the Best na základě čtyř principů dobrého designu a s ohledem na jejich sociokulturní charakter, konkrétní technickou oblast zaměření a designovou odbornost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You May Also Like

Zdravotní přínosy infrazářičů

Moderní technologie si uvědomuje výhody infračervených ohřívačů. Kromě toho, že jsou infračervené vlny bezpečné, nacházejí uplatnění v lékařství při terapii a ozdravných procedurách. Teplo se generuje pomocí infračervené technologie, podobně…
View Post