Ocenění Red Dot Award 2023 získává AENO Premium Eco chytré topení za vynikající design a inovace chytrých výrobků

Total
0
Shares

AENO Premium Eco chytré topení získává prestižní ocenění Red Dot Award: Za vynikající design, vysokou kvalitu a inovace v oblasti vytápění domácností získalo ocenění Product Design ve dvou kategoriích – Topná a klimatizační technika a Chytrý výrobek.

AENO Premium Eco chytré topení je špičkové topení, které kombinuje energeticky účinné vytápění s pokročilými funkcemi konektivity. Zařízení je vybaveno připojením Wi-Fi a Bluetooth a lze jej snadno ovládat prostřednictvím mobilní aplikace, která uživatelům umožňuje nastavovat časové plány, upravovat teploty a sledovat spotřebu energie v reálném čase.

Jsme potěšeni, že jsme od poroty Red Dot získali toto vynikající uznání, řekl Sergej Kostevič, generální ředitel společnosti ASBIS. – “Naším cílem bylo vždy nabízet elegantní design a chytrá a udržitelná řešení, která kombinují nejmodernější technologie. Chytré topení AENO skutečně mění pravidla hry na trhu s topením a nabízí spotřebitelům stylovou, účinnou a ekologickou alternativu k tradičním topením. Toto ocenění je důkazem tvrdé práce a odhodlání našeho týmu a jsme nadšeni, že můžeme i nadále posouvat hranice možností v oblasti vytápění. Jsme hrdí na to, že společnost AENO může tento inovativní výrobek nabídnout našim zákazníkům.”

Red Dot Design Award je nejprestižnější designérská soutěž na světě, v níž porota složená z mezinárodních odborníků hodnotí tisíce přihlášených výrobků na základě kritérií, jako jsou inovace, funkčnost a estetika. Získání tohoto ocenění je důkazem odhodlání společnosti AENO dosahovat dokonalosti a inovací v oblasti vytápění domácností.

Společnost AENO reaguje na silnou poptávku interiérových designérů a spotřebitelů po nenápadném designu a vestavných domácích spotřebičích, jinými slovy po uplatnění minimalistického přístupu. Minimalistický design se díky ultratenkému panelu (méně než 11 mm) a přírodním materiálům hodí do každého interiéru. Ultratenký panel z tvrzeného skla může být v interiéru místnosti neviditelný nebo může být hlavním akcentem. Uživatel jej může instalovat jakýmkoli způsobem, který mu vyhovuje a zapadá do jeho interiéru: na podlahu, na stěnu nebo pod strop. Na topném tělese je pouze jedno tlačítko, díky čemuž je panel tak minimalistický. Všechny možnosti chytrého ovládání jsou dostupné z mobilní aplikace. Ohřívač vypadá skvěle z jakéhokoli úhlu pohledu!

Jsme nadšeni, že jsme obdrželi toto ocenění za AENO Premium Eco chytré topení, řekl Serhii Fedorenko, designér oceněného produktu. – Inspirací pro nové chytré topení byly potřeby trhu a zákazníků. Byla poptávka po jednoduchém, ale elegantním designu, který může snadno zapadnout do interiéru bytu, kanceláře nebo domu. AENO Premium Eco chytré topení kombinuje chytrou funkčnost, úspornou vytápěcí technologii a minimalistické tvary.”

AENO Premium Eco chytré topení je k dostání ve více než 20 zemích Evropy v maloobchodě, pro kutily a v distribuční síti ASBIS. ASBIS je předním distributorem a výrobcem produktů IT a spotřební elektroniky v regionu EMEA.

Díky svému inovativnímu designu, energeticky úspornému výkonu a pokročilým funkcím připojení má AENO Premium Eco chytré topení zlepšit trh s vytápěním domácností a poskytnout spotřebitelům chytřejší a udržitelnější způsob vytápění jejich domovů.

O společnosti AENO a AENO Premium Eco chytrém topení

AENO je mladá a dynamická značka inteligentních domácích spotřebičů, kterou vytvořil mezinárodní tým vysoce kvalifikovaných inženýrů. AENO se stará o zákazníky a snaží se neustále zlepšovat funkčnost výrobků a rozšiřovat jejich možnosti. Pro zvýšení hodnoty a kvality, optimalizaci logistických cest dodávek pro obchodní řetězce a koncové uživatele je výrobní linka na výrobu prémiového eco smart ohřívače v provozu v Evropě, v Polsku. AENO je součástí portfolia značky ASBIS Enterprises PLC, předního distributora IT produktů v regionu EMEA, pro distribuci.

Projekt vývoje chytrého topení byl zahájen v roce 2020. Na vytvoření modelu pracoval mezinárodní tým inženýrů z Ukrajiny a Polska. Zařízení se od května 2022 vyrábí v moderním výrobním závodě v Polsku. V září 2022 bylo oznámeno uvedení výrobku na evropský trh. Prémiové ekologické chytré topení AENO bylo představeno na veletrhu spotřební elektroniky a domácích spotřebičů IFA Berlin – 2022. Model je k dispozici ke koupi ve 23 zemích: Německo, Švýcarsko, Velká Británie, Česká republika, Polsko, pobaltské země, Maďarsko, Chorvatsko, Rumunsko, Bulharsko a mnoho dalších.

Posláním společnosti AENO je zpřístupnit chytré technologie, převzít každodenní rutinu a snížit zátěž domácích prací. Do rodiny výrobků patří: čističky vzduchu, zvlhčovače vzduchu, chytré ohřívače, robotické vysavače, tyčové vysavače, parní mopy, napařovače oděvů, rychlovarné konvice, elektrické grily, mixéry, elektrické trouby, Sous-Vide, vakuovačky, elektrické zubní kartáčky a irigátory atd.

O ocenění Red Dot Awards

Red Dot Design Award je jednou z největších designérských soutěží na světě, do které se ročně přihlásí přibližně 20 000 výrobků ve třech disciplínách: Produktový design, Design značek a komunikace, Designový koncept. Od roku 1995 jsou nejlepší výrobky každého roku oceňovány cenou Red Dot Award: Produktový design.

V roce 2023 byly výrobky přihlášeny a hodnoceny v 51 soutěžních kategoriích. V letošním roce přišly přihlášky ze 60 zemí. Sešla se 43členná porota. Ti dospěli k verdiktu, které z přihlášených výrobků splňují kritéria pro udělení ceny Red Dot nebo Red Dot: Na základě čtyř principů dobrého designu a s přihlédnutím k jejich sociokulturnímu charakteru, specifické oblasti technického zaměření a odbornosti v oblasti designu.

Slavnostní předávání výročních cen se uskuteční 19. června v Muzeu designu Red Dot zde v německém Essenu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You May Also Like

Zdravotní přínosy infrazářičů

Moderní technologie si uvědomuje výhody infračervených ohřívačů. Kromě toho, že jsou infračervené vlny bezpečné, nacházejí uplatnění v lékařství při terapii a ozdravných procedurách. Teplo se generuje pomocí infračervené technologie, podobně…
View Post