Jak funguje polévkovač

Total
0
Shares

Lahodná, vydatná a hřejivá polévka je nejlepším jídlem v chladných zimních dnech. Můžete do ní použít suroviny, které již máte v lednici. V řadě receptů si můžete vybrat polévku podle své chuti a podle svých ingrediencí.

Máte dynamický životní styl a nemáte dostatek času na vaření? V tomto případě nám naštěstí pomohou moderní high-tech kuchyňské přístroje!

Polévkovač je univerzální kuchyňské zařízení, které kombinuje různé funkce pro přípravu polévek různých konzistencí pro každou chuť. Jak vypadá a jak polévkovač funguje? Konstrukce obvykle zahrnuje topné těleso, misku a může být vybavena speciálními noži, které naseká přísady a uvaří porci polévky přibližně za 15 až 30 minut. S tímto kuchyňským pomocníkem si snadno připravíte jakoukoli polévku přesně podle svých představ!

Snadná cesta k chutnému obědu

Moderní technologie těchto polévkovarů umožňuje rychlé a snadné vaření. Stačí se řídit jednoduchým kontrolním seznamem:

– Připravte si potřebné ingredience pro recept.

– Přidejte ingredience do mísy.

– Do nádoby nalijte vodu.

– V případě potřeby upravte čas a teplotu.

– Vyberte přednastavený program.

– Stiskněte tlačítko Start.

Nyní se můžete věnovat čemukoliv jinému, zatímco přístroj za vás připraví večeři. Po dokončení programu přístroje stačí polévku nalít do misek a podávat. Dobrou chuť!

Více než jen polévka

Existují různé typy polévkovarů – nejčastěji se jedná o polévkovary kombinované s mixérem s různými možnostmi a automatickými předinstalovanými programy. Nejmodernější modely mají zpravidla mnohem širší možnosti než jen vaření polévky.

Například značka AENO má řadu mixérů a polévkovarů zastoupenou několika modely s různým počtem programů. K dispozici je maximálně 8 přednastavených programů vaření, mezi které patří “Sójové mléko”, “Rýžová kaše”, “Ovesná kaše”, “Hustá polévka”, “Ovoce/zelenina”, “Smоothie”, “Mlýnek”, “Pára”. To znamená, že uživatel může s takovým multifunkčním zařízením uvařit nejen polévku, ale také plnohodnotné menu na celý den pro celou rodinu.

Výhody polévkovarů

Pokud stále váháte, zda polévkovar potřebujete, přečtěte si hlavní výhody tohoto univerzálního pomocníka v kuchyni.

1. Multifunkčnost

Taková zařízení se obvykle hodí také k přípravě koktejlů, omáček a krémů. To znamená, že k přípravě těchto pokrmů nemusíte investovat do žádných dalších spotřebičů, takže budete mít méně přeplněnou pracovní desku.

2. Rychlá příprava

Ušetřete čas s polévkovarem. Chutné a zdravé jídlo bude rychle hotové. Zatímco váš high-tech kuchař vaří, můžete dělat, co chcete. Budete muset čekat pouze 15-30 minut.

3. Snadné používání

Čím modernější je zařízení, tím jednodušší a pohodlnější je vaření. Polévkovar rozmixuje suroviny a uvaří je na požadovanou hustotu při zvolené teplotě nebo pomocí přednastaveného programu.

4. Zdravé stravování

Při dynamickém životním stylu není snadné najít si čas na správné stravování. Polévkovar vám umožní snadno a rychle připravit zdravá jídla od smoothie po pyré.

5. Ušetřete peníze

Univerzální polévkovar nahradí z hlediska funkčnosti několik zařízení najednou, což znamená, že ušetříte peníze za nákup mnoha kuchyňských spotřebičů.

Jak si vybrat

Při výběru polévkovaru byste měli věnovat pozornost několika vlastnostem.

1. Možnosti vaření

Záleží na vašich cílech: plánujete vařit pouze polévky, nebo si vyberete univerzálnější kuchyňský spotřebič? Pokud se předpokládá vaření pouze polévek, a to zřídka, pak stačí nejjednodušší model. Pokud chcete mít možnost vařit různé pokrmy, je lepší se poohlédnout po pokročilejších modelech.

2. Kapacita

Záleží na tom, zda vaříte pro jednu nebo více osob. Obvykle se doporučuje vybírat polévkovary s objemem alespoň 1,5 litru. Například značka AEHO nabízí mixéry a polévkovače s kapacitou 1,7-1,75 litru. Tento objem je dostatečný pro vaření pro celou rodinu.

3. Materiály

Přístroj musí být vyroben z vysoce kvalitních a přírodních materiálů, protože bude přicházet do těsného kontaktu s potravinami. Nejčastěji se jedná o misky z tvrzeného skla, jako je tomu u modelů AENO, ale lze se setkat i s plastovými nebo kovovými nádobami. Obvykle se za nejbezpečnější materiál pro zařízení na přípravu potravin považuje sklo.

4. Bezpečnost

Polévkovač se podílí na přípravě horkých jídel, a proto je důležité myslet na bezpečnost. Modely AENO mají funkci automatického vypnutí. Přístroj se automaticky vypne po skončení programu, při otevření horního krytu, sejmutí přístroje ze základny nebo přehřátí motoru.

5. Kontrola

K dispozici jsou modely s tlačítky, elektronickým a chytrým dálkovým ovládáním prostřednictvím aplikace pro chytré telefony. Zařízení s elektronickým a chytrým ovládáním mají více funkcí. V závislosti na modelu může mít polévkovar displej zobrazující základní informace.

Například u modelů značky AEHO indikuje provozní stav podsvícený LED displej. Pohodlné dotykové ovládání několika kliknutími spustí zvolený režim. Umožňuje také dálkové ovládání prostřednictvím aplikace v chytrých telefonech uživatelů.

Dokonalé řešení pro rychlé a zdravé stravování

Co je to polévkovar v moderní technologicky vybavené kuchyni? Taková zařízení s možností mixéru a polévkovaru umožňují uživatelům snadno připravit vynikající první chody a strávit přitom minimum času. Přístroj se velmi snadno používá a vestavěné funkce jsou užitečné pro každodenní jídla. Pokud potřebujete univerzálního pomocníka pro vaření, věnujte pozornost mixérům a polévkovarům značky AENO. Chcete-li se dozvědět více o produktové řadě přístrojů do kuchyně, můžete sledovat odkaz: https://aeno.com/cz/category/kitchen/

Chcete si KOUPlT tento produkt?

Podívejte se na seznam prodejců ve vaší zemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You May Also Like

Hlavní typy mixérů

Mixér je nezbytným pomocníkem při přípravě nejrůznějších pokrmů v každém ročním období: od letních koktejlů po zimní polévky. Přístroj umožňuje snadnou přípravu těsta na pečivo, mletého masa, bramborové kaše a…
View Post