Cum funcționează un aparat de făcut supă

Total
0
Shares

Supa delicioasă, consistentă și hrănitoare este cel mai bun fel de mâncare pentru prânz în zilele reci de iarnă. Vă puteți concentra pe ingredientele pe care le aveți deja în frigider. Într-o varietate de rețete, puteți alege o supă pe gustul dumneavoastră.

Aveți un stil de viață dinamic și nu aveți suficient timp pentru a găti? Din fericire, în acest caz, dispozitivele moderne de bucătărie ne pot ajuta!

Un aparat de făcut supă este un dispozitiv universal de bucătărie (all-in-one) care combină diverse funcții pentru prepararea de supe de diferite consistențe pentru toate gusturile. Cum arată și cum funcționează un preparator de supă? Designul include, de obicei, un element de încălzire, un bol și poate fi dotat cu lame speciale pentru a toca ingredientele și a găti o porție de supă în aproximativ 15-30 de minute. Cu acest asistent de bucătărie, prepararea oricărei supe așa cum vă place este ușoară!

Mod ușor pentru un prânz delicios

Tehnologia modernă a acestor aparate de făcut supă permite un proces de gătit rapid și ușor. Trebuie doar să urmați o listă de verificare simplă:

– Pregătiți ingredientele necesare pentru rețetă.

– Adăugați ingredientele în castron.

– Adăugați apă în recipient.

– Ajustați timpul și temperatura dacă este necesar.

– Selectați un program prestabilit.

– Apăsați start.

Acum puteți face orice doriți, în timp ce dispozitivul se ocupă de pregătirea cinei în locul dvs. După finalizarea programului dispozitivului, pur și simplu turnați supa în boluri și serviți. Savurați!

Mai mult decât o simplă supă

Există diferite tipuri de aparate de făcut supă – cel mai adesea acestea sunt aparate de făcut supă combinate cu un blender cu diverse opțiuni și programe automate preinstalate. De regulă, cele mai moderne modele au o gamă de posibilități mult mai largă decât simpla gătire a supei.

De exemplu, AENO are o linie de mixere și aparate de făcut supă, reprezentată de mai multe modele cu un număr diferit de programe. Sunt disponibile maximum 8 programe de gătit presetate, printre care “Sоy milk”, “Rice pаsta”, “Pоrridge”, “Thick sоup”, “Fruits / Vegetables”, “Smоothie”, “Grind”, “Steam”. Adică, un utilizator poate găti cu un astfel de dispozitiv multifuncțional nu doar supă, ci și un meniu complet pentru întreaga zi pentru toată familia.

Beneficiile aparatelor de făcut supă

Dacă încă te îndoiești că ai nevoie de un aparat de făcut de supă, atunci află care sunt principalele beneficii ale acestui asistent universal în bucătărie.

1. Multifuncționalitate

În mod obișnuit, astfel de dispozitive sunt utile și pentru prepararea de smoothie-uri, sosuri și creme. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să investești în alte aparate pentru a face aceste feluri de mâncare, astfel încât vei avea un blat mai puțin aglomerat.

2. Mâncare rapidă

Economisiți timp cu ajutorul aparatului de făcut supă. Mâncarea de tip fast-food poate fi sănătoasă dacă este gătită într-un aparat de supă. Mâncarea delicioasă și sănătoasă va fi gata rapid. Puteți face orice doriți în timp ce “bucătarul” dumneavoastră high-tech gătește. Va trebui să așteptați doar 15-30 de minute.

3. Ușurința de utilizare

Cu cât dispozitivul este mai modern, cu atât gătitul devine mai simplu și mai confortabil. Aragazul pentru supă va măcina ingredientele și le va găti la densitatea dorită la temperatura selectată sau folosind un program prestabilit.

4. Alimentație sănătoasă

Într-un stil de viață dinamic, nu este ușor să găsești timp pentru a mânca bine. Aparatul pentru supă vă permite să preparați rapid și ușor mese sănătoase, de la smoothie la piure.

5. Economisiți bani

Un aparat universal pentru supă înlocuiește mai multe dispozitive deodată în ceea ce privește funcționalitatea, ceea ce înseamnă că economisește bani nefiind nevoie să achiziționezi mai multe aparate de bucătărie.

Cum să alegeți

Există mai multe caracteristici la care ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți un preparator de supă.

1. Opțiuni de gătit

Depinde de obiectivele dvs.: intenționați să gătiți doar supe sau doriți un aparat de bucătărie mai versatil? Dacă se presupune că va găti doar supe, și rar, atunci cel mai simplu model este suficient. Dacă doriți să puteți găti o varietate de feluri de mâncare, este mai bine să vă uitați la modele mai avansate.

2. Capacitate

Depinde dacă gătiți pentru o singură persoană sau pentru mai multe. De obicei, se recomandă să alegeți aparate de făcut supă cu o capacitate de cel puțin 1,5 litri. De exemplu, AENO oferă mixere și aparate pentru supă cu o capacitate de 1,7-1,75 litri. Acest volum este suficient pentru a găti mai multe porții pentru întreaga familie.

3. Materiale

Dispozitivul trebuie să fie fabricat din materiale naturale și de înaltă calitate, deoarece va intra în contact strâns cu alimentele. Cel mai adesea acestea sunt boluri din sticlă călită, ca în cazul modelelor AENO, dar se pot găsi și carcase din plastic sau metal. În mod obișnuit, sticla este considerată cel mai sigur material pentru un dispozitiv de preparare a alimentelor.

4. Siguranță

Preparatorul de supă este implicat în prepararea alimentelor fierbinți și, prin urmare, este important să ne gândim la siguranță. Modelele AENO au o funcție de oprire automată. Aparatul se oprește automat după terminarea programului, atunci când capacul superior este deschis, când aparatul este scos din bază sau când motorul se supraîncălzește.

5. Control

Dispozitivele cu control electronic și inteligent au mai multe funcții. În funcție de model, aparatul de făcut supă poate avea un afișaj care arată informații de bază.

De exemplu, în cazul mоdelatelor AENO, afișajul cu LED-uri retroiluminate indică starea de funcționare. Controlul tactil prin câteva clicuri va lansa modul selectat. De asemenea, oferă control de la distanță prin intermediul aplicației mobile.

Soluția perfectă pentru mâncare rapidă și sănătoasă

Astfel de dispozitive cu opțiuni de blender și de fabricare a supei permite utilizatorilor să pregătească cu ușurință primele cursuri excelente, petrecând un minim de timp. Dispozitivul este foarte ușor de utilizat, iar funcțiile încorporate sunt utile pentru mesele de zi cu zi. Această unitate este bună pentru cei care mănâncă sănătos. Dacă aveți nevoie de un asistent universal pentru gătit, acordați atenție blenderelor și producătorilor de supă de la marca AENO. Pentru a afla mai multe despre linia de produse de dispozitive pentru bucătărie, puteți urma link-ul: https://aeno.com/ro/category/kitchen

Doriți să cumpărați acest produs?

Consultați lista comercianților din țara dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like