Beneficiile pentru sănătate ale încălzitoarelor cu infraroșu

Total
0
Shares

Tehnologia modernă realizează avantajele de bunăstare ale încălzitoarelor cu infraroșu. Dincolo de faptul că sunt sigure, undele infraroșii își găsesc utilizare medicală în procedurile de terapie și recuperare.

Căldura este generată cu ajutorul tehnologiei cu infraroșu, similar cu efectul luminii solare. Astfel, tehnologia cu infraroșu este cel mai natural și mai ecologic mod de încălzire.

Încălzitoarele cu infraroșu nu suflă aer, nu ard oxigenul, sunt silențioase.

Undele termice (care sunt radiații infraroșii) încălzesc obiectele din încăpere, nu aerul. Apoi, această căldură este transferată în spațiu datorită conductivității termice a obiectelor. De altfel, și corpul uman generează în mod natural căldură și absoarbe în mod natural undele termice infraroșii.

O mulțime de practici de recuperare implică acțiunea undelor infraroșii. Există cazuri de utilizare de către fizioterapeuți pentru ameliorarea durerii. Căldura cu infraroșu este folosită în multe centre spa și săli de sport.

Principalele beneficii ale încălzitoarelor cu infraroșu pentru sănătate sunt discutate în acest articol.

1. Imunitate puternică

Acest tip de încălzitor emite unde termice, absorbite de corpul uman. Această căldură permite expansiunea naturală a capilarelor noastre, ceea ce permite organismului nostru să crească saturația de oxigen a sângelui și asigură regenerarea sângelui, care este foarte eficientă pentru detoxifierea organelor vitale. Un număr tot mai mare de leucocite influențează întărirea sistemului imunitar uman.

Există o opinie conform căreia radiațiile infraroșii pot fi bune pentru pacienții cu cancer. Un astfel de tip concentrat de încălzire este utilizat în prezent pentru tratarea anumitor tipuri de cancer în țările europene. Celulelor canceroase nu le place căldura, așa că, prin acest tratament, elementele bolnave fie mor, fie se desprind. Acest lucru le face mai receptive la radiațiile convenționale și la chimioterapie.

Efectul termic general asupra corpului uman este util în terapia afecțiunilor depresive și a bolii Lyme.

*Curățarea prin căldură trebuie să fie supravegheată de personal medical și include adesea o saună cu infraroșu sau un costum de corp.

2. Sănătatea cardiovasculară

Potrivit cercetărilor NASA, expunerea la căldură cu infraroșu îndepărtat asupra sistemului cardiovascular are un efect pozitiv asupra sănătății inimii astronauților în timpul ieșirilor în spațiu. Așadar, dacă acest lucru funcționează bine pentru astronauți, cu efortul fizic suplimentar depus pe organisme, atunci funcționează bine și pentru clienții cu o viață obișnuită, iar căldura cu infraroșu este bună pentru tine.

Oamenii de știință și medicii consideră că efectul concentrat al utilizării unei astfel de călduri infraroșii poate influența pozitiv și îmbunătăți funcționarea sistemului circulator la pacienții cu diabet, colesterol ridicat și fumători.

3. Îmbunătățirea circulației sângelui

Expunerea la căldura infraroșie favorizează expansiunea capilarelor. Acest lucru îmbunătățește în mod natural circulația sângelui. În același timp, sub influența căldurii infraroșii asupra corpului, se îmbunătățește și alimentarea cu sânge a mușchilor. Acest lucru asigură o vindecare mai rapidă a rănilor și reducerea durerilor musculare.

4. Ameliorarea durerii

Conform studiilor clinice, tratamentul cu infraroșu reduce durerea și rigiditatea articulațiilor. Acesta poate fi utilizat în fizioterapie pentru a oferi ușurință în mișcare persoanelor în vârstă și pentru reabilitarea sportivilor și a pacienților care au suferit leziuni anterioare.

5. Fără alergii

Dispozitivele de încălzire tradiționale încălzesc aerul. Ca urmare, aerul cald se ridică în cameră împreună cu praful și alergenii conținuți în el.

Încălzitoarele cu infraroșu nu ridică praful, nu ard oxigenul și nu usucă aerul, menținând nivelul natural de umiditate relativă (30-50% RH).

Acest lucru este util în special pentru persoanele cu probleme respiratorii, pentru care aerul cald și uscat creează disconfort prin iritarea căilor respiratorii.

Rezumat

Beneficii pentru sănătate vs. siguranță

După cum s-a dovedit, expunerea la undele infraroșii este benefică pentru ființele umane. Dar sunt încălzitoarele cu infraroșu sigure pentru utilizarea constantă în camerele de zi?

Metoda de încălzire cu infraroșu utilizată în dispozitivele moderne de încălzire este 100% sigură. Acest lucru a fost confirmat de numeroși cercetători și de vânzările de astfel de modele în întreaga lume.

Încălzitoarele cu infraroșu generează căldură într-un mod similar cu căldura solară. În același timp, panourile de încălzire cu infraroșu realizate din materiale naturale nu emit substanțe nocive și raze ultraviolete.

Încălzitoarele cu infraroșu au o mulțime de beneficii pentru sănătate pe care încălzirea centrală convențională sau alte tipuri de dispozitive nu le pot oferi. Așadar, achiziționarea unui încălzitor cu infraroșu pentru casă sau pentru spațiul de lucru nu numai că economisește energie și bani, dar creează și un microclimat mai sănătos. Acest tip de încălzitoare sunt potrivite pentru case de țară, apartamente, camere separate și birouri.

Astfel de modele de înaltă tehnologie, cum ar fi Premium Eco Smart Heater AENO, pot oferi, în plus, multe caracteristici utile pentru a face viața mai confortabilă:

  • Panou de încălzire cu infraroșu ultra-subțire, cu două fețe (11 mm), din sticlă călită, cu design minimalist, se potrivește în orice interior;
  • Tehnologia de încălzire cu infraroșu asigură o încălzire naturală și sănătoasă, fără zgomot și fără suflare de aer;
  • Controlul inteligent permite clienților să opereze dispozitivul de încălzire oriunde s-ar afla;
  • Setarea temperaturii panoului cu infraroșu de la 60 la 120 de grade Celsius pentru mai multă siguranță și o încălzire confortabilă (de exemplu, încălzirea picioarelor – păstrați-vă picioarele calde în această iarnă);
  • Realizarea unui consum de energie de până la 160Wh cu o temperatură mai mică a panoului de încălzire la 60 grade Celsius.
  • Economie de energie pentru a reduce costurile cu până la 50%;
  • Asamblare simplă a tuturor elementelor și instalare ușoară.

Pentru a citi mai multe despre caracteristicile și capacitățile Premium Eco Smart Heater AENO, vă rugăm să vizitați: https://seasonal.aeno.com/ro/heater

Doriți să cumpărați acest produs?

Consultați lista comercianților din țara dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like