Bucurați-vă de sănătate și căldură fără cu convectoarele electrice AENO

Total
0
Shares

Să vorbim despre adevărata provocare pentru încălzirea locuințelor. În prezent, este vorba de găsirea unui echilibru între menținerea căldurii și păstrarea aerului proaspăt și umed și grija pentru sănătatea familiei.

Încălzitoarele tradiționale fac o treabă bună în ceea ce privește încălzirea unei încăperi, dar adesea uită de sănătatea noastră. Acestea creează un aer cald, dar, din păcate, îl fac, de asemenea, un loc perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Mai ales atunci când afară este frig și ținem ferestrele închise, aceste încălzitoare creează un mediu în care bacteriile care cauzează boli se dezvoltă chiar acolo unde trăiește familia ta, în mediul umed și cald. Mai mult, aerul cald ne usucă nasul, creând fisuri, cu potențiale puncte de intrare pentru pătrunderea bacteriilor.

Paradoxul încălzitoarelor tradiționale

Studiile științifice, cum ar fi cel care examinează impactul fiziologic și psihologic al încălzirii, publicat de National Library of Medicine, evidențiază un dezavantaj îngrijorător al încălzitoarelor convenționale. Acestea au tendința de a crește nivelul de monoxid de carbon în spațiile noastre de locuit, ceea ce ar putea să ne facă rău. Această creștere a CO, combinată cu aerul cald închis, poate avea un impact negativ asupra sănătății noastre, amenințând bunăstarea generală.

Convectoarele AENO Premium Eco Smart oferă o poveste diferită. Dispozitivele noastre sunt inodore, silențioase și nu creează mișcări de aer și particule de praf. Aparatele de încălzire AENO Premium Eco Smart, sunt plasate sub zona capului, în timp ce încălzesc, mențin capul mai rece, făcându-vă astfel să vă simțiți mai bine. Și mai sănătos!

Sporiți confortul și calitatea aerului din casă cu convectoarele AENO

În concluzie, convectoarele inteligente AENO Premium Eco depășesc conceptul tradițional de încălzire a locuinței. Acum, știind cum redefinesc aparatele de încălzit AENO, vă puteți îmbunătăți cu încredere mediul de acasă cu cele 5 modele disponibile în 3 culori diferite (alb, negru, gri). Cu butoane pe lateral (versiunea 3, 4, 5) și în aplicație (toate cele 5 modele). Aceste dispozitive de încălzire de ultimă generație, cu un design minimalist, se vor potrivi în orice cameră, pe podea sau pe perete.

Puteți porni sau opri de la distanță încălzitorul AENO prin intermediul butoanelor de pe încălzitor sau prin intermediul aplicației mobile. Setați un program clar temporizat pentru a porni sau opri la anumite momente ale zilei și până la o anumită temperatură (o opțiune bună este între 23 și 24 de grade Celsius în timpul zilei, 20 și 21 de grade Celsius noaptea.

Bucurați-vă de căldura unei camere încălzite prin tehnologia AENO, unde puteți respira liniștit. Faceți alegerea inteligentă pentru confort, siguranță și căldură cu AENO.

Doriți să cumpărați acest produs?

Consultați lista comercianților din țara dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like