Здраве и топлина без прах с отоплителните уреди AENO

Total
0
Shares

Нека поговорим за истинското предизвикателство при отоплението на дома. Днес това е намирането на баланс между топлината, поддържането на свеж и влажен въздух и грижата за здравето на вашето семейство.

Традиционните отоплителни уреди вършат добра работа за затопляне на помещението, но често забравят за нашето здраве. Те създават топъл въздух, но за съжаление го превръщат и в идеално място за развитие на бактерии. Особено когато навън е студено и държим прозорците затворени, тези отоплителни уреди създават среда, в която болестотворните бактерии виреят точно там, където живее семейството ви – във влажната и гореща среда. Освен това горещият въздух изсушава носовете ни, създавайки пукнатини, с потенциални входни точки за проникване на бактерии.

Парадоксът на традиционните отоплителни уреди

Научни изследвания, като това, изследващо физиологичните и психологическите въздействия на отоплението, публикувано от Националната библиотека по медицина, подчертават един тревожен недостатък на традиционните отоплителни уреди. Те са склонни да увеличават нивата на въглероден оксид в жилищните помещения, което може да ни причини неразположение. Това повишаване на съдържанието на CO в съчетание със затворения топъл въздух може да окаже отрицателно въздействие върху здравето ни и да застраши цялостното ни благополучие.

Отоплителните уреди AENO Premium Eco Smart предлагат различна история. Нашите устройства са без мирис, безшумни и не създават движение на въздух и прахови частици.

Повишете комфорта и чистотата на дома си с отоплителните уреди AENO

В заключение, отоплителните уреди AENO Premium Eco Smart надхвърлят традиционната концепция за отопление на дома. Сега, знаейки как отоплителните уреди AENO предефинират отоплението, можете уверено да подобрите домашната си среда с 5-те налични модела в 3 различни цвята (бял, черен, сив). С бутони отстрани (модели 3, 4, 5) и в приложението (всички 5 модела). Тези авангардни нагреватели с минималистичен дизайн ще се впишат във всяка стая, на пода или на стената.

Можете да включите или изключите отоплителя AENO дистанционно чрез бутоните върху отоплителя или чрез мобилното приложение. Задайте ясен график за включване или изключване в определени часове на деня и до определена температура (добър вариант е между 23 и 24 градуса по Целзий през деня, 20-21 градуса по Целзий през нощта.

Потопете се в топлината на отопляваните от AENO помещения, в които можете да дишате спокойно. Направете разумния избор за комфорт, чистота и топлина с AENO.

Искате да закупите този продукт?

Проверете списъка с търговци за Вашата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You May Also Like

Топли мебели, а не въздух: Отоплителните уреди AENO революционизират домашния комфорт

Когато мислим за отопление на жилищното пространство, традиционният подход включва повишаване на температурата на околната среда в цялото помещение. Представяме си уютен дом, в който топлият въздух ни обгръща, създавайки…
View Post

Здравни ползи от инфрачервените нагреватели

Съвременната технология се интересува и използва предимствата на инфрачервените нагреватели. Освен че са безопасни, инфрачервените вълни намират приложение в медицината при различни видове терапии и възстановителни процедури. Топлината се генерира…
View Post

Инфрачервена отоплителна технология: естествено отопление, икономия на енергия, без топлинни загуби

Инфрачервеното отопление действа подобно на слънчевата светлина: то леко загрява Вас, подовете, стените и другите предмети в дома Ви. Основните предимства на инфрачервените отоплителни уреди са бързото нагряване и комфортната…
View Post

Наръчник за подаръци за Коледа и Нова година: Какво да подарите на родителите си за Коледа

Изберете полезни и интелигентни уреди за дома, за да изразите своите чувства на близките си. Вниманието и грижата са необходими не само по празниците, а всеки ден. Интелигентните уреди ще…
View Post