Zdraví a teplo bez prachu s ohřívači AENO

Total
0
Shares

Promluvme si o skutečné výzvě pro vytápění domácností. Dnes je to nalezení rovnováhy mezi udržením tepla, čerstvého a vlhkého vzduchu a péčí o zdraví vaší rodiny.

Tradiční topidla odvádějí dobrou práci při vyhřívání místnosti, ale často zapomínají na naše zdraví. Vytvářejí teplý vzduch, ale bohužel z něj také dělají ideální místo pro růst bakterií. Zvláště když je venku zima a my máme zavřená okna, vytvářejí tato topidla prostředí, kde se ve vlhkém a horkém prostředí daří bakteriím způsobujícím nemoci přímo v místě, kde žije vaše rodina. Horký vzduch navíc vysušuje naše sliznice, čímž vznikají trhliny s potenciálními vstupními body pro vniknutí bakterií.

Paradox tradičních topidel

Vědecké studie, jako například ta, která zkoumá fyziologické a psychologické dopady topení a kterou zveřejnila National Library of Medicine, upozorňují na znepokojivou stinnou stránku tradičních topidel. Mají tendenci zvyšovat hladinu oxidu uhelnatého v našich obytných prostorách, což nám může způsobit nevolnost. Toto zvýšení obsahu CO v kombinaci s uzavřeným teplým vzduchem může mít negativní dopad na naše zdraví a ohrozit celkovou pohodu.

Topidla AENO Premium Eco Smart nabízejí jiný příběh. Naše zařízení jsou bez zápachu, tichá a nevytvářejí pohyb vzduchu a prachových částic. Ohřívače AENO Premium Eco Smart, které jsou umístěny pod oblastí hlavy, při ochlazování zahřívají nohy, udržují hlavu chladnější, a tak se cítíte lépe. A zdravější!

Zvyšte pohodlí a čistotu svého domova s ohřívači AENO

Závěrem lze říci, že ohřívače AENO Premium Eco Smart přesahují tradiční pojetí vytápění domácnosti. Nyní, když víte, jak ohřívače AENO nově definují vyprávění, můžete bez obav vylepšit své domácí prostředí pomocí 5 dostupných modelů ve 3 různých barvách (bílá, černá, šedá). S tlačítky na boku (verze 3, 4, 5) a v aplikaci (všech 5 modelů). Tato špičková topná tělesa s minimalistickým designem se hodí do každé místnosti, na podlahu nebo na zeď.

Ohřívač AENO můžete dálkově zapnout nebo vypnout pomocí tlačítek na ohřívači nebo prostřednictvím mobilní aplikace. Nastavte si přehledný časový plánovač, který zapne nebo vypne v určitou denní dobu a až do určité teploty (doporučená teplota je kolem 19-21°C přes den, 16-19°C v noci).

Ponořte se do tepla vytápěných místností AENO, kde se vám bude dobře dýchat. Rozhodněte se chytře pro pohodlí, čistotu a teplo se společností AENO.

Chcete si KOUPlT tento produkt?

Podívejte se na seznam prodejců ve vaší zemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You May Also Like

Zdravotní přínosy infrazářičů

Moderní technologie si uvědomuje výhody infračervených ohřívačů. Kromě toho, že jsou infračervené vlny bezpečné, nacházejí uplatnění v lékařství při terapii a ozdravných procedurách. Teplo se generuje pomocí infračervené technologie, podobně…
View Post

Společnost AENO uvádí na trh nejnovější model, který nově definuje komfort a uživatelsky přívětivý design v oblasti vytápění domácností: AENO Premium Eco Smart LED Heater

Společnost AENO, přední značka v oblasti domácích spotřebičů, rozšířila svou produktovou řadu chytrých topných zařízení oznámením velmi očekávaného uvedení svého nejnovějšího modelu: AENO Premium Eco Smart LED Heater. Tento průkopnický…
View Post