Umění zahřát si nohy, ne hlavu

Total
0
Shares

Jednou z nejčastějších stížností na tradiční konvekční ohřívače je nepříjemné a nezdravé přehřívání hlavy, zatímco nohy zůstávají studené. Vzduch je teplý, ale pohovka, křeslo a postel jsou studené. Je to paradox, který již dlouho trápí svět domácího vytápění. Společnost AENO tedy tento problém identifikovala a představila důmyslný topný panel se SMART řešením.

Rozdíl AENO: udržuje vás v pohodlí, nikoliv v zimě

Ve světě domácího vytápění, kde se setkává pohodlí, energetická účinnost a styl, zaujímají topná tělesa AENO s režimem SMART vedoucí postavení.

Pojďme se ponořit do infračervené inovativní technologie, která pohání elektrická topidla AENO, a zjistit, proč jsou tou nejlepší volbou pro ty, kteří hledají jak pohodu, tak úsporu peněz.

Namísto ohřívání vzduchu vytvářejí ohřívače AENO teplou zónu tam, kde ji nejvíce potřebujete – přímo u vašeho těla, působícího jako slunce uvnitř domu.

Ohřívače AENO vyzařují teplo do všech směrů pomocí infračervených vln. Tento jedinečný přístup zajišťuje, že zažijete maximálně příjemný pocit bez pocitu přehřáté hlavy. Je to změna pro každého, kdo si někdy přál topný přístroj, který rozumí jeho potřebám pohodlí.

Komfort na míru: vaše ideální teplota

Jednou z význačných vlastností energeticky účinných elektrických ohřívačů AENO je jejich schopnost poskytnout topné dobrodružství na míru. Tato infračervená topidla AENO vám umožňují nastavit si ideální teplotu, která je přesně přizpůsobena potřebám vašeho těla. Představte si, že si můžete přesně vyladit teplotu ve svém obytném prostoru.

Intuitivní ovládací panel umožňuje přizpůsobit teplotu v rozmezí 60°C – 120°C na panelu jednoduchým nastavením teploty v aplikaci AENO. Je to úroveň ovládání, která ve světě elektrických řešení skutečně nemá obdoby, a zajišťuje, že vaše pohodlí je upřednostněno nade vše ostatní. Je to dokonalé teplo vedle vašich nohou ve vzdálenosti do 1 metru nebo ve vzdálenosti několika metrů od postele či pohovky.

Úspory díky účinnosti: scénář, který je výhodný pro všechny strany

Kromě faktoru pohodlí jsou ohřívače AENO konstruovány také s ohledem na energetickou účinnost. Na rozdíl od tradičních konvekčních ohřívačů, které neúnavně vytápějí celou místnost, ohřívače AENO soustředí svou energii na vytvoření teplé zóny tam, kde ji nejvíce potřebujete. Tento přístup vede k výraznému snížení spotřeby energie a následně k větším úsporám na velikosti vašich účtů za energie.

Podle výzkumu Chování domácností v oblasti úspor energie, její spotřeby a životní spokojenosti v 37 zemích světa má spotřeba energie přímý vliv na změnu klimatu a nepřímý na životní spokojenost ve zkoumaných zemích. Výzkum podporuje tvrzení o energetické účinnosti infračervených topných panelů. Stejně jako ty, které se používají v ohřívačích AENO, proslulých svou schopností přeměnit vyšší procento wattů spotřebované elektřiny na skutečné teplo, což z nich činí jeden z nejúčinnějších dosažitelných způsobů vytápění.

Chceme-li to shrnout, infrazářiče AENO vynikají bezpečností a ekologickým neviditelným designem. Za což jsme v letošním roce 2023 získali 2 ocenění Red Dot Awards!

Chytrá topidla AENO Premium ECO 1S a 2S (perleťově černá, leskle bílá) a chytrá topidla AENO Premium ECO LED 3S, 4S, 5S (perleťově černá, leskle bílá a ušlechtile šedá) a více než jen topidla, jsou revolucí v domácí konvekční infračervené technologii, která upřednostňuje vaše pohodlí, úsporu energie a vaše jedinečné preference domácího stylu.

Díky našemu inovativnímu přístupu k vytápění a přizpůsobitelné regulaci teploty (na topném tělese u modelů 3S, 4S, 5S a u všech modelů prostřednictvím aplikace AENO) pozvedáme váš obytný prostor do nových výšin pohodlí a účinnosti.

Co přidat? Dejte sbohem dnům přehřátému vzduchu a bolestí hlavy a přijměte teplo budoucnosti s mimořádnými ohřívači AENO.

Udělejte si příjemnou prohlídku nad produkty AENO a prozkoumejte jejich nabídku špičkových řešení inteligentního vytápění domácnosti. Vaše nohy vám poděkují a účty za energie také. Je čas přijmout novou éru domácího pohodlí a účinnosti s AENO!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You May Also Like