Изкуството да затопляте краката, а не главата си

Total
0
Shares

Едно от най-често срещаните оплаквания от традиционните конвекторни отоплителни уреди е неприятното, нездравословно прегряване на главите ни, докато краката остават студени. Въздухът е топъл, но диванът, столът и леглото са студени. Това е парадокс, който отдавна измъчва света на домашните отоплителни инсталации. Ето защо AENO идентифицира този проблем и представи гениален отоплителен панел със SMART решения.

Разликата на AENO: да ви е уютно, а не препечено

В света на домашното отопление, където се срещат комфорт, енергийна ефективност и стил, отоплителните тела AENO с режим SMART заемат водеща позиция.

Нека се потопим в инфрачервената иновативна технология, която задвижва електрическите отоплителни уреди AENO, и да открием защо те са най-добрият избор за тези, които търсят едновременно уют и икономия на средства.

Вместо да затоплят въздуха, отоплителните уреди AENO създават топла зона там, където имате най-голяма нужда от нея – точно до тялото ви, действайки като слънце вътре в къщата.

Отоплителните тела AENO излъчват топлина във всички посоки с инфрачервените си вълни. Този уникален подход гарантира, че ще изпитате максимално комфортно усещане, без да изпитвате дискомфорт от прегрята глава. Това е промяна на играта за всеки, който някога е пожелавал отоплителен уред, който разбира нуждите му от комфорт.

Персонализиран комфорт: вашата идеална температура

Една от открояващите се характеристики на енергийно ефективните електрически отоплителни уреди AENO е способността им да осигуряват персонализирано отоплително приключение. Тези инфрачервени отоплителни уреди AENO ви дават възможност да зададете своята идеална температура, която е адаптирана точно към нуждите на вашето тяло от комфорт. Представете си, че можете да настройвате точно температурата в жилищното си пространство.

Интуитивният контролен панел ви позволява да персонализирате температурата, варираща от 60 до 120 градуса по Целзий на панела, като просто регулирате температурата в приложението AENO. Това е ниво на контрол, което наистина няма аналог в света на електрическите решения, и гарантира, че вашият комфорт е поставен на първо място. Това е идеална топлина до краката ви на разстояние под 1 метър или на няколко метра от леглото или дивана.

Спестяване чрез ефективност: сценарий, от който печелят всички

Освен с фактора комфорт, отоплителните уреди AENO са проектирани и с оглед на енергийната ефективност. За разлика от традиционните конвекционни отоплителни уреди, които работят неуморно, за да затоплят цялото помещение, отоплителните уреди AENO фокусират енергията си върху създаването на топла зона там, където имате най-голяма нужда от нея. Този подход води до значително намаляване на потреблението на енергия и съответно до повече спестявания от размера на сметките ви за енергия.

Според изследването Household energy saving behaviour, its consumption, and life satisfaction in 37 countries, потреблението на енергия влияе пряко върху изменението на климата, а косвено – върху удовлетвореността от живота в изследваните страни. Изследването подкрепя твърденията за енергийната ефективност на инфрачервените отоплителни панели. Подобно на тези, използвани в отоплителните уреди AENO, известни със способността си да превръщат по-голям процент от консумираната електроенергия във ват в реална топлина, което ги прави един от най-ефективните достижими методи за отопление.

Очертавайки линията, инфрачервените нагреватели AENO се отличават като изключителни по безопасност и екологичен невидим дизайн. За което спечелихме 2 награди Red Dot през настоящата 2023 г.!

Инфрачервените отоплителни уреди AENO Premium Eco Smart Heaters 1S и 2S (перлено черно, гланцово бяло) и AENO Premium Eco LED Smart Heaters 3S, 4S, 5S (перлено черно, гланцово бяло и благородно сиво) и повече от просто отоплителни уреди. Те са революция в домашната конвекционна инфрачервена технология, която дава приоритет на вашия комфорт, икономия на енергия и уникалните ви предпочитания за домашен стил.

С нашия иновативен подход към отоплението и персонализирания контрол на температурата (на отоплителния уред за 3S, 4S, 5S и за всички модели чрез приложението AENO) ние издигаме вашето жилищно пространство до нови висоти на комфорт и ефективност.

Какво да добавим? Кажете сбогом на дните на прегряти глави и главоболия и прегърнете топлината на бъдещето с необикновените отоплителни уреди AENO.

Направете приятна обиколка над продуктите на AENO и разгледайте тяхната гама от първокласни интелигентни решения за отопление на дома. Краката ви ще ви благодарят, както и сметките ви за енергия. Време е да прегърнете нова ера на домашен комфорт и ефективност с AENO!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You May Also Like

Наградата “Red Dot Award” за 2023 г. се присъжда на AENO Premium Eco Smart Heater за изключителбия дизайн и иновативност на този интелигентния продукт

AENO Premium Eco Smart Heater бе отличен с престижната награда “Red Dot Award”: Дизайн на продукта в две категории – Отоплителна и Климатична техника, и Интелигентен продукт, за изключителния дизайн,…
View Post

Инфрачервена отоплителна технология: естествено отопление, икономия на енергия, без топлинни загуби

Инфрачервеното отопление действа подобно на слънчевата светлина: то леко загрява Вас, подовете, стените и другите предмети в дома Ви. Основните предимства на инфрачервените отоплителни уреди са бързото нагряване и комфортната…
View Post

С пускането на най-новия модел AENO дава ново определение на комфорта и удобния за потребителя дизайн в областта на домашното отопление: AENO Premium Eco Smart LED Heater

AENO, водеща марка в областта на домакинските уреди, разшири продуктовата си линия от интелигентно отоплително оборудване с обявяването на дългоочакваното пускане на най-новия си модел: AENO Premium Eco Smart LED…
View Post

Нагреватели AENO: Уютен комфорт за нашите космати приятели

Зимните вечери са идеални за срещи със семейството, което несъмнено включва не само роднините ни, но и скъпите ни домашни любимци. Това е моментът, в който да им отделим допълнително…
View Post