Наръчник за подаръци за Коледа и Нова година: Какво да подарите на родителите си за Коледа

Total
0
Shares

Изберете полезни и интелигентни уреди за дома, за да изразите своите чувства на близките си. Вниманието и грижата са необходими не само по празниците, а всеки ден. Интелигентните уреди ще подобрят качеството на живот на хоарата, които обичате. Такива подаръци ще напомнят на семейството Ви за Вашата любов, дори когато сте далеч.

Какво да сложите под коледната елха, за да бъде подаръкът полезен и незабравим за възможно най-дълго време? Какво да подарите на родителите си за Коледа и Нова година? Какво да подарите на майка си за Коледа? Как да изберете подарък, който да я накара да се чувства щастлива и обгрижвана? Разгледайте следните 7 подаръка и изберете най-подходящия за хората, които обичате.

Електрическа кана

Всяка кухня разполага с електрическа кана. За да зарадвате и изненадате родителите си, можете да закупите интелигентна електрическа кана за тяхната кухня. Интелигентните модели имат различни опции и функции, които осигуряват по-удобното и лесно ползване на уреда. Функционалността включва поддържане на зададената температура, заключване на капака и дистанционно управление чрез мобилно приложение за смартфон. Интелигентните модели се отличават и с по-стилен високотехнологичен дизайн, който се вписва във всеки интериор.
Най-добрият избор би бил модел, който освен интелигентно управление чрез приложението, има и сензорен контролен панел на корпуса на самото устройство. Това е най-универсалният и предпочитан вариант. Именно този вариант присъства в линията на марката AENO – електрическите кани от моделите EK1S и EK7S.

Често не се обръща голямо внимание при избора на електрическа кана, макар тя да е един от уредите, които се използват ежедневно. Материалът, от който са изработени стените на каната, влиза в контакт с водата, която впоследствие Вие пиете. Качеството на тази вода се отразява на здравето както на Вас, така и на близките Ви. Ето защо материалът, от които е изработена каната, е изключително ваажен. Всички материали, използвани от марката AENO, са напълно безопасни. Намерете още модели и уреди с марка AENO на следния линк: https://aeno.com/bg

Грил

Кой не си спомня вкусните специалитети на мама от детството? Признайте си, че всеки път, когато ходите на гости при нея, ядете нейните кулинарни шедьоври с удоволствие, нали? Зарадвайте майка си и ѝ подарете електрическа скара за още по-вкусни кулинарни изкушения!

На скарата можете да приготвяте изключително разнообразно меню: от сандвичи за закуска до сочна пържола за вечеря. Електрическия грил улеснява и намалява времето за готвене, а ястията стават вкусни и сочни. Грилът не изисква добавяне на мазнина, което прави храната по-здравословна, тъй като не води до повишаване на холестерола. В други статии разглеждаме как можете да изберете на-добрия грил според нуждите Ви и за какви ястия могат да бъдат сготвени на него.
Техническите характеристики на гриловете AENO можете да намерите в раздел “Кухня”.

Прахосмукачка робот

Прахосмукачката робот определено ще бъде идеален подарък и помощник в почистването. Освободете майка си от ръчното миене с моп и прахосмукачка! Родителите ни са се грижили за нас като деца, сега е наш ред да се погрижим за тях. Прахосмукачката робот може да формира маршрут, сама да проверява нивото на заряда си и да отива в базата за презареждане, след което да продължи почистването. Освен това, уредът има възможност за задаване на график на почистването.
Можете да проучите допълнително принципът, по който работи прахосмукачката робот, и дали тя успешно може да замени традиционната прахосмукачка, за да направите възможно най-ефикасното и информирано решение относно коледния подарък на Вашите близки.

Четка за зъби

Грижата за здравето е нещо, което нашите родители често пренебрегват. Покажете им любовта си, като им подарите уред за устна и зъбна хигиена – електрическа четка за зъби. Такъв подарък ще помогне на вашите близки да запазят зъбите си здрави възможно най-дълго. Съвременните електрически четки за зъби позволяват да правите индивидуални настройки за постигане на още по-голям комфорт при употреба.

Например в линията електрически четки за зъби AENO има модели с възможност за избор на най-удобния режим на работа и някои предварително зададени програми, които могат да се избират индивидуално. Интелигентната четка за зъби AENO сигнализира на всеки 30 секунди за промяна на посоката на движение на главата, защото според препоръките на лекарите миенето на зъбите трябва да отнема 2 минути и да включва четкане в различни посоки.
Можете да изберете модел електрическа четка за зъби от каталога на AENO на следния линк: https://aeno.com/bg/category/wellbeing/toothbrushes

Парoчистачка

Парочистачката е чудесен подарък за дома. Това устройство е подходящо за подарък на семейството Ви, ще ви радва дълго време и ще направи почистването у дома по-лесно.

Парочистачката е универсален уред за почистване на килими, завеси, мека мебе, спално бельо и връхни дрехи. Това устройство дезинфекцира от бактерии, унищожава праховите акари и е устойчиво на гъбички и плесени. Ето защо парочистачката може да се използва за почистване и на фугите на плочките в банята, стените, таваните и подовете.

Научете повече за характеристиките на парочистачките AENO на следния линк: https://aeno.com/bg/category/home-and-clothing-care/steam-mops

Безжична прахосмукачка

Акумулаторната прахосмукачка е удобен и мобилен модел прахосмукачка. Това е добър подарък за родителите Ви, който улеснява домашните им задължения. Този модел може да се използва както у дома, така и да се вземе за детайлно почистване на интериора на автомобила. Това устройство е леко, компактно и удобно за държане при почистване.

Прочетете статията “Коя акумулаторна прахосмукачка да изберем?”, за да изберете възможно най-добрия модел, който да приляга на Вашите нужди и изисквния.

Интелигентен нагревател

Подарете на близките си топлина и комфорт с интелигентен отоплителен уред! Такъв уред ще бъде чудесен и подходящ подарък за сезона. Интелигентните модели отоплителни уреди ви позволяват да задавате времето за работа и графика за включване/изключване, да задавате комфортна температура и да я поддържате. Всичко това е достъпно чрез приложението на Вашия смартфон.

За подарък са подходящи модели с ултратънки панели от закалено стъкло. Обърнете внимание на модела Premium Eco Smart Heater AENO. Той е изработен от екологично чисти материали с минималистичен дизайн, който се вписва във всеки интериор. Технологията за инфрачервено отопление е възможно най-щадяща, тъй като е подобна на естествената слънчева топлина, когато предметите се нагряват директно, а не от въздуха. Това позволява на устройството да работи без загуба на топлина и да бъде енергийно ефективно при мощност над 700 W.

Покажете своята грижа

Размяната на коледни подаръци на 25 декември е традиция във всяко семейство. Важно е да се уверим, че получателят на подаръка ще може да го използва правилно и ефективно. Какъвто и интелигентен уред да изберете за подарък, важно е да запомните, че всяко интелигентно устройство се управлява и чрез мобилно приложение. Може да се наложи да помогнете на майка си да изтегли и инсталира приложението, както и да я научите как да го използва. Чувството да помогнете на родителите си да бъдат по-модерни и да са в крак с времето е чудесно. Погрижете се за своите близки с устройствата с марка AENO!

Изберете интелигентни уреди AENO като подарък от следния линк: https://aeno.com/bg

Искате да закупите този продукт?

Проверете списъка с търговци за Вашата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You May Also Like

Предимства на вакуумната запечатваща машина: вакуумно опаковане на храна у дома

Вакуумното опаковане е начин за съхраняване на храна, при който въздухът се отстранява напълно от пластмасовата торбичка или контейнера, в който е поставена храната Ви. В миналото вакуумното опаковане е…
View Post

Как работят инфрачервените отоплителни панели

Инфрачервените отоплителни уреди се различават от другите видове отоплителни уреди по своите дизайн и икономичност. Обикновено инфрачервеният нагревател представлява свръхтънък отоплителен панел. Той може да бъде инсталиран на пода, стената…
View Post

Коя акумулаторна прахосмукачка да изберете?

Акумулаторната прахосмукачка е част от удобното оборудване за почистване. Тя е компактна и преносима, не ограничава зоната на почистване от дължината на кабела и близостта на електрическия контакт в помещението.…
View Post