Průvodce dárky na Vánoce: Co dát rodičům k Vánocům?

Total
0
Shares

Vyberte užitečné a chytré gadgety do domácnosti, abyste svým blízkým vyjádřili své city. Pozornost a péči potřebují nejen o svátcích, ale po celý rok. Tyto gadgety zlepší kvalitu každodenního života. Takové dárky budou vaší rodině připomínat vaši lásku, i když jste daleko.

Co dát pod vánoční stromeček, aby byl dárek nezapomenutelný a dlouho sloužil? Co dát rodičům k Vánocům? Který dárek je udělá šťastnými a usnadní jim život? Podívejte se na 7 nejlepších tipů na dárky a vyberte pro své blízké ten nejvhodnější!

Konvice

V každé kuchyni je rychlovarná konvice. Chcete-li rodiče potěšit a překvapit, můžete jim do kuchyně pořídit chytrou rychlovarnou konvici. Chytré modely mají různé možnosti pro pohodlnější používání přístroje. Funkce zahrnují udržování nastavené teploty, uzamčení víka a dálkové ovládání prostřednictvím mobilní aplikace v chytrém telefonu. Chytré modely mají také stylovější high-tech design, který se hodí do každého interiéru.
Nejlepší volbou bude model, který má kromě chytrého ovládání v aplikaci také dotykový ovládací panel na samotném zařízení. Jedná se o nejuniverzálnější a nejpreferovanější variantu. Právě tato možnost je v nabídce značky AENO – rychlovarné konvice modelů EK1S a EK7S.

Lidé často přistupují k výběru konvice nedostatečně pečlivě. Přitom ji používají každý den. Materiál stěn konvice při vysoké teplotě přichází do styku s vodou, kterou následně pijete. Kvalita této vody ovlivňuje naše zdraví. Proto je důležité spolehlivé a bezpečné složení materiálu. Ať už si vyberete jakýkoli model AENO, všechny materiály jsou naprosto bezpečné. Další modely zařízení AENO najdete na odkazu: https://aeno.com/cz

Grily

Asi každý z nás má v oblibě některé maminčiny lahodné speciality. Přiznejte si, že když přijedete na návštěvu, tak si tato mistrovská kulinářská díla s chutí dáte, že? Udělejte mamince radost a darujte jí elektrický gril aby jste zpříjemnili její čas strávený v kuchyni!

Na grilu se dá připravit velmi pestré menu: od sendvičů k snídani až po šťavnatý steak k večeři. Díky elektrickému grilu připravíte chutné a dietní pokrmy za méně času. Grilování nevyžaduje přidávání oleje, což znamená, že jídlo je zdravější a nevede ke zvýšení hladiny cholesterolu. Již dříve jsme psali, jak vybrat gril a co lze na elektrickém grilu připravovat.
Technické vlastnosti grilů AENO najdete v sekci “Kuchyně”.

Robotické vysavače

Robotický vysavač bude určitě perfektním dárkem a pomocníkem při úklidu. Ulevte svým rodičům od ručního vysávání a vytírání! Naši rodiče se o nás v dětství starali a teď je řada na nás, abychom se starali my o ně. Robotický vysavač si sám vytvoří trasu a pokud se během úklidu začne vybíjet, sám se dojede do základny dobít a poté bude znovu pokračovat v úklidu. Vašim rodičům nebo vám bude stačit nastavit vhodný plán úklidu.
Přečtěte si více o tom, jak robotický vysavač funguje a zda může nahradit tradiční model, abyste se mohli co nejlépe rozhodnout pro jeho koupi jako vánočního dárku pro své blízké.

Zubní kartáčky

Péče o zdraví je jedna z věcí, kterou se nám naši rodiče snažili předat. Prokažte jim svou lásku tím, že jim darujete přístroj pro ústní a zubní hygienu – elektrický zubní kartáček. Moderní elektrické zubní kartáčky umožňují individuální nastavení pro ještě větší komfort používání.

Například v řadě elektrických zubních kartáčků AENO jsou modely s možností výběru nejpohodlnějšího režimu čištění zubů a některé přednastavené programy, které lze zvolit individuálně. Chytrý zubní kartáček AENO každých 30 sekund signalizuje změnu zóny. Podle doporučení lékařů by totiž čištění zubů mělo trvat 2 minuty a zahrnovat různé směry.
Model elektrického zubního kartáčku si můžete vybrat v katalogu AENO na odkazu: https://aeno.com/cz/category/wellbeing#Toothbrushes

Parní mopy

Parní mop je skvělý pomocník do domácnosti. Tento přístroj je vhodný jako dárek pro vaši rodinu. Toto užitečné zařízení potěší na dlouhou dobu a usnadní úklid.

Parní mop je všestranný přístroj na čištění koberců, záclon, čalouněného nábytku a lůžkovin, svrchního oblečení. Ale nejen to. Tento přístroj dezinfikuje od bakterií, zabíjí roztoče a odolává plísním a houbám. Proto lze parní mop použít k čištění spár v koupelně, obkladů, stěn, stropů a podlah.

Více informací o funkcích parních mopů AENO najdete na tomto odkazu: https://aeno.com/cz/category/home-and-clothing-care#steam-mops

Akumulátorové vysavače

Akumulátorový vysavač je pohodlný a mobilní model vysavače, který usnadní domácí práce. Tento model lze používat jak doma, tak jej lze vzít s sebou na detailní úklid interiéru automobilu. Toto zařízení je lehké a kompaktní, při úklidu se snadno drží v ruce.

Přečtěte si článek “Jaký akumulátorový vysavač vybrat?” a vyberte ten nejlepší dárek.

Chytré topení

V zimě každý touží po teple a pohodlí. Dopřejte svým blízkým teplo s chytrým topením, které bude skvělým a vhodným dárkem pro toto období. Chytré modely umožňují nastavit provozní dobu a plán zapnutí/vypnutí, nastavit příjemnou teplotu a udržovat ji v chytrém režimu. To vše je k dispozici v aplikaci ve vašem chytrém telefonu.

Jako dárek se hodí designové modely s ultratenkými panely z tvrzeného skla. Věnujte pozornost prémiovému ekologickému chytrému topení AENO. Je vyroben z ekologických materiálů v minimalistickém designu a zapadne do každého interiéru. Technologie infračerveného ohřevu je nejšetrnější možná. Je podobná přirozenému slunečnímu teplu, kdy se předměty ohřívají přímo, nikoliv vzduchem. Díky tomu zařízení pracuje bez tepelných ztrát a je energeticky úsporné.

Ukažte svou péči

Vzájemné darování vánočních dárků 24. prosince je tradicí v každé rodině. Je však také důležité dbát na to, aby obdarovaný byl schopen tento dárek správně použít. Ať už jako dárek vyberete jakýkoli chytrý přístroj, jen nezapomeňte, že každé chytré zařízení se ovládá z mobilní aplikace. A možná budete muset mamince pomoci aplikaci stáhnout a nainstalovat a naučit ji ji používat. Pomozte rodičům být modernější a držet krok s dobou. Postarejte se o své blízké pomocí zařízení značky AENO!

Vyberte si chytré gadgety AENO jako dárek na tomto odkazu: https://aeno.com/cz

Chcete si KOUPlT tento produkt?

Podívejte se na seznam prodejců ve vaší zemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You May Also Like

Zdravotní přínosy infrazářičů

Moderní technologie si uvědomuje výhody infračervených ohřívačů. Kromě toho, že jsou infračervené vlny bezpečné, nacházejí uplatnění v lékařství při terapii a ozdravných procedurách. Teplo se generuje pomocí infračervené technologie, podobně…
View Post