Společnost AENO uvádí na trh nejnovější model, který nově definuje komfort a uživatelsky přívětivý design v oblasti vytápění domácností: AENO Premium Eco Smart LED Heater

Total
0
Shares

Společnost AENO, přední značka v oblasti domácích spotřebičů, rozšířila svou produktovou řadu chytrých topných zařízení oznámením velmi očekávaného uvedení svého nejnovějšího modelu: AENO Premium Eco Smart LED Heater. Tento průkopnický přírůstek do rodiny ohřívačů AENO, včetně letošního dvojnásobného vítěze Red Dot Award 2023 – ohřívače AENO Premium Eco Smart Heater, nejen nově definoval komfort.

Ohřívač AENO Premium Eco Smart LED Heater je vybaven novým digitálním LED displejem a 4 tlačítky. Ptali jste se – poslechli jsme vás. Displej s teplotou (aktuální a vámi nastavenou), tlačítko režimu SMART (pro zapnutí stálého vytápění nebo nastavení pokojové teploty) pro efektivní a úsporné vytápění, tlačítka pro zvýšení a snížení teploty a samozřejmě známé hliníkové tlačítko napájení. Jas LED obrazovky je možné přizpůsobit. Nastavte si jas obrazovky LED a tlačítek pro noční režim a pohodlný spánek. Možnost automatického vypnutí tlačítek a obrazovky prostřednictvím aktivace z aplikace (ve výchozím nastavení je vždy zapnuto).

Díky poskytování špičkových technologií a špičkové evropské kvality je společnost AENO trvale na špičce v oblasti domácích spotřebičů. Uvedení ohřívače AENO Premium Eco Smart LED Heater na trh představuje pro značku vzrušující milník, neboť rozšiřuje svou kategorii výrobků, aby uspokojila vyvíjející se potřeby spotřebitelů po celém světě. Tyto výrobky jsou špičkovými ohřívači, které kombinují energeticky účinné vytápění s pokročilými funkcemi konektivity.

Uživatelsky přívětivý design pro váš nejlepší zážitek a pohodlí

Ohřívače AENO Premium Eco Smart LED jsou navrženy v dokonalé kombinaci stylu a funkčnosti a mohou se pochlubit řadou inteligentních funkcí, které změní náš pohled na vytápění. Tato topná tělesa, vybavená pokročilými senzory (snímač pádu, termostat v kabelu, ovládání teploty na panelu) a nejmodernějšími technologiemi, se bez námahy přizpůsobí vašim preferencím a zajistí optimální pohodlí za všech okolností.

Digitální displej a ovládací jednotka s LED podsvícením a tlačítky jsou provedeny tak nativně, že je snadno najdete po hmatu i ve tmě. Společnost AENO se postarala o to, abyste nemuseli hledat tlačítko napájení na zadní straně. Vše je pro vás i vaší rodinu mimořádně jednoduché!

Perfektně se hodí do každého interiéru

Elegantní ultratenký design (pouhých 11 mm), prvotřídní materiály (eloxovaný hliník) a stylový jas LED displeje činí z tohoto ohřívače objekt touhy.

Ohřívač AENO Premium Eco Smart LED je k dispozici ve třech barevných variantách: Lesklá bílá, perleťově černá a ušlechtile šedá (NOVINKA), takže si můžete vybrat dokonalý soulad s vaším interiérem.

Neviditelný design s ultratenkým panelem z tvrzeného skla dokonale zapadne do každého interiéru nebo se stane hlavní atrakcí a středem pozornosti, případně se v něm neviditelně schová. Uživatel jej může instalovat jakýmkoli způsobem, který mu vyhovuje a zapadá do jeho interiéru: na podlahu nebo na stěnu.

Vyberte si způsob ovládání

Uživatel si může vybrat způsob ovládání svého gadgetu podle svých preferencí a pohodlí tady a teď: na dálku z mobilní aplikace, prostřednictvím hlasových asistentů nebo pomocí digitálního displeje a tlačítek nastavení.

Zařízení vybavené připojením Wi-Fi lze snadno ovládat prostřednictvím mobilní aplikace, která umožňuje sledovat spotřebu energie, nastavovat plány a upravovat teplotu, a to vše v reálném čase. Vytvořte si v aplikaci plán vytápění domácnosti a předem nastavte příjemnou teplotu, zatímco pracujete v kanceláři.

Když jste doma, můžete ovládat hlasem (Google Home nebo Amazon Alexa) nebo jednoduše nastavit požadovaný režim pomocí stylového a na dotek příjemného tlačítka, pokud nemáte po ruce telefon. Tlačítko nastavení a digitální displej umožňují vašim blízkým používat ohřívač, i když uživatel aplikace není nablízku. To může být opravdu důležité, pokud se chcete postarat o starší generaci v rodině.

Ať už jde o ovládání teploty hlasovými příkazy nebo o úpravu nastavení na dálku prostřednictvím aplikace v chytrém telefonu, AENO zajistí, že budete mít vždy vše pod kontrolou, ať už jste kdekoli.

Vlastní a inteligentní režim pro úsporu energie

Jednou z význačných vlastností inteligentních ohřívačů AENO je jejich schopnost SMART režimu, když je potřeba udržovat nastavitelnou komfortní teplotu bez ztráty elektrické energie pro vzduch. Rozlučte se s chladnými rány a přivítejte útulný a příjemný domov pokaždé, když vstoupíte do dveří.

Všechny modely topidel AENO jsou účinnější než jiné typy topidel a způsoby vytápění (konvekční vytápění, klimatizace, podlahové vytápění, ústřední topení).

Rychle a efektivně využívají celý výkon 700+ W, aniž by plýtvaly teplem a penězi. Teplotu panelu lze prostřednictvím aplikace měnit od 120 stupňů Celsia do 60 stupňů Celsia, čímž se mění rozsah teplot od 700 W+ do 150 W+.

Je dvakrát účinnější než běžný ohřívač. Jakmile je místnost vyhřátá na nastavenou teplotu, ohřívač se automaticky vypne, neplýtvá elektřinou a zároveň udržuje teplotu v místnosti (v režimu SMART). Udržování teploty v místnosti je vždy levnější. Můžete tak ušetřit energii i peníze a zůstat v teple po celou topnou sezónu.

Bezpečnost a ochrana

Bezpečnost je pro společnost AENO nejvyšší prioritou a chytré topení AENO Premium LED Eco není výjimkou. Vestavěné bezpečnostní funkce, jako je dětský zámek, ochrana proti přehřátí a senzor převrácení/spadnutí (ohřívač se při pádu vypne, při pádu ohřívače informuje siréna a v aplikaci se odešle oznámení), vám zajistí klid a umožní vám užívat si tepla bez obav z nehod.

Zdravé vytápění pro vaši pohodu

Ohřívače AENO nevysušují vzduch a nespalují kyslík – nejedná se o klimatizaci. Super důležité pro vaše zdraví. Ohřívače nefoukají vzduch – takže se kolem nich nerozfoukává pyl ani prach, což z nich činí skvělé zařízení pro alergiky. Tichý ohřívač AENO Premium LED Eco Smart Heater bez zápachu a prachu je vhodným řešením pro rodiny s dětmi a domácími mazlíčky.

“Společnost AENO se vždy snažila zlepšovat život našich zákazníků prostřednictvím inovativních řešení pro vytápění domácností, uvedl manažer pro rozvoj obchodu s topnými tělesy Andrei Kazennau. “Uvedením našich chytrých topidel posouváme komfort a pohodlí na zcela novou úroveň. Jsme přesvědčeni, že si naši zákazníci nezaslouží nic menšího než to nejlepší, a jsme hrdí na to, že jim to můžeme touto výjimečnou řadou výrobků splnit. Naše modely ohřívačů jsou mistrovským dílem produktového designu, což u první generace modelu ohřívače AENO Premium Eco Smart potvrdilo ocenění Red Dot Awards. Doufáme, že nový model bude stejně úspěšný a doplní tuto kategorii výrobků rozšířením výběru pro zákazníky. Spolupracujeme s prodejci, architektonickými a interiérovými studii, takže jsme otevřeni diskusím o případné spolupráci!”

Chytrá topná tělesa AENO jsou k dostání od října u partnerských prodejců a na online platformách. Začátek prodeje je ideální dobou pro modernizaci systému vytápění pro teplé a útulné domovy v nadcházející zimě! Chcete-li se o nových modelech dozvědět více, klikněte na tento odkaz.

O chytrém topení AENO & AENO Premium Eco LED

AENO je mladá a dynamická značka inteligentních domácích spotřebičů, kterou vytvořil mezinárodní tým vysoce kvalifikovaných inženýrů. AENO se stará o zákazníky a snaží se neustále zlepšovat funkčnost výrobků a rozšiřovat jejich možnosti. Pro zvýšení hodnoty a kvality, optimalizaci logistických cest dodávek pro obchodní řetězce a koncové uživatele je výrobní linka na výrobu prémiového eco smart ohřívače v provozu v Evropě, v Polsku. AENO je součástí portfolia značky ASBIS Enterprises PLC, předního distributora IT produktů v regionu EMEA, pro distribuci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You May Also Like

Zdravotní přínosy infrazářičů

Moderní technologie si uvědomuje výhody infračervených ohřívačů. Kromě toho, že jsou infračervené vlny bezpečné, nacházejí uplatnění v lékařství při terapii a ozdravných procedurách. Teplo se generuje pomocí infračervené technologie, podobně…
View Post