С пускането на най-новия модел AENO дава ново определение на комфорта и удобния за потребителя дизайн в областта на домашното отопление: AENO Premium Eco Smart LED Heater

Total
0
Shares

AENO, водеща марка в областта на домакинските уреди, разшири продуктовата си линия от интелигентно отоплително оборудване с обявяването на дългоочакваното пускане на най-новия си модел: AENO Premium Eco Smart LED Heater. Това новаторско допълнение към семейството отоплителни уреди на AENO, включващо тазгодишния двоен носител на наградата Red Dot Award 2023 – AENO Premium Eco Smart Heater, не само предефинира комфорта.

Отоплителят AENO Premium Eco Smart LED Heater се отличава с нов цифров LED дисплей и 4 бутона. Вие попитахте – ние се вслушахме. Екран за температурата (текуща и зададена от вас), бутон за SMART режим (за включване на постоянно отопление или задаване на стайна температура) за ефективно и икономично отопление, бутони за по-висока и по-ниска температура и, разбира се, известният алуминиев бутон за включване. Яркостта на LED екрана се настройва по желание на потребителя. Настройте яркостта на LED екрана и бутоните за нощен режим и комфортен сън. Възможно е автоматично изключване на бутоните и екрана чрез активиране от приложението (винаги включено е по подразбиране).

С предоставянето на авангардни технологии и европейско качество от най-високо ниво, AENO постоянно е в челните редици на индустрията за домакински уреди. Пускането на пазара на AENO Premium Eco Smart LED Heater бележи вълнуващ крайъгълен камък за марката, тъй като тя разширява продуктовата си категория, за да задоволи развиващите се нужди на потребителите по целия свят. Тези авангардни нагреватели съчетават енергийно ефективно отопление с усъвършенствани функции за свързване.

Удобен за потребителя дизайн за вашето най-добро изживяване и комфорт

Проектирани с перфектна комбинация от стил и функционалност, отоплителните уреди AENO Premium Eco Smart LED се отличават с редица интелигентни функции, които ще променят начина, по който мислим за отоплението. Оборудвани с усъвършенствани сензори (сензор за падане, термостат в кабела, контрол на температурата на панела) и най-съвременни технологии, тези отоплителни уреди без усилие се адаптират към вашите предпочитания, осигурявайки оптимален комфорт по всяко време.

Дигиталният дисплей и блокът за управление с LED подсветка и бутоните са изработени толкова естествено, че можете лесно да ги намерите чрез докосване дори на тъмно. AENO се грижи да не ви се налага да търсите бутона за включване на гърба – просто протегнете ръце и бутоните сами ще попаднат в пръстите ви. Всичко е изключително лесно за вас и вашите родители!

Перфектно съчетание с всеки интериор

Изящният ултратънък дизайн (само 11 мм), първокласните материали (анодизиран алуминий) и стилната яркост на LED дисплея превръщат този отоплителен уред в обект на желание.

Отоплителят AENO Premium Eco Smart LED се предлага в три цветови варианта: Бяло гланцово, Перлено черно и Благородно сиво (НОВО), така че да можете да изберете перфектното съчетание с вашия интериор.

Невидимият дизайн с ултратънък панел от закалено стъкло се вписва идеално във всеки интериор или се превръща в основна атракция и фокус за очите, или невидимо се скрива в него. Потребителят би могъл да го инсталира по всеки удобен за него начин и да го впише в интериора си: на пода или на стената.

Изберете своя начин на управление

Потребителят може да избере начина на управление на своята джаджа според предпочитанията и удобството си тук и сега: дистанционно от мобилно приложение, чрез гласови асистенти или с помощта на цифров дисплей и бутони за настройки.

Оборудвано с Wi-Fi свързаност, устройството може лесно да се управлява чрез мобилно приложение, което ви позволява да наблюдавате потреблението на енергия, да задавате графици и да регулирате температурата – всичко това в реално време. Създайте график за отопление на дома и задайте комфортна температура предварително в приложението, докато работите в офиса.

Управлявайте с гласа си, когато сте вкъщи (Google Home или Amazon Alexa), или просто задайте желания режим със стилен и приятен на допир бутон, ако телефонът не е под ръка. Физическият бутон за настройки и цифровият дисплей позволяват на близките ви да използват отоплителния уред, дори ако потребителят на приложението не е наблизо. Това може да бъде наистина важно, ако искате да се погрижите за по-възрастното поколение в семейството си.

Независимо дали става въпрос за контрол на температурата чрез гласови команди или за дистанционно регулиране на настройките чрез приложение за смартфон, AENO гарантира, че винаги имате контрол, независимо къде се намирате.

Режим Сustom и Smart за пестене на енергия

Една от отличителните характеристики на интелигентните отоплителни уреди AENO е способността им да работят в режим SMART, когато е необходимо да се поддържа конфигурируема комфортна температура без загуба на електроенергия. Кажете сбогом на хладните сутрини и приветсвайте уютния и приветлив дом всеки път, когато пристъпите през вратата.

Всички модели отоплителни уреди AENO са по-ефективни от други видове отоплителни уреди и методи на отопление (конвекционно отопление, климатик, подово отопление, централно отопление).

Бързо и ефективно използват цялата мощност от над 700 вата, без да хабят топлина и пари. Температурата на панела може да се променя чрез приложението от 120 градуса по Целзий до 60 градуса по Целзий, като се променя диапазонът на мощността от 700 W+ до 150 W+.

Той е два пъти по-ефективен от конвенционален нагревател. След като помещението се затопли до зададената температура, отоплителят се изключва автоматично, като не разхищава електроенергия, а същевременно поддържа температурата в помещението (в режим SMART). Поддържането на стайната температура винаги е по-евтино. Можете да спестите енергия и пари и да останете на топло през целия отоплителен сезон.

Безопасност и защита

Безопасността е основен приоритет за AENO и интелигентният отоплителен уред AENO Premium LED Eco не прави изключение. Вградените функции за безопасност, като заключване за деца, защита от прегряване и сензор за преобръщане/падане (нагревателят се изключва при падане, аларма информира при падане на нагревателя и се изпраща известие в приложението), осигуряват спокойствие, като ви позволяват да се наслаждавате на топлината, без да се притеснявате за инциденти.

Здравословно отопление за вашето благополучие

Отоплителните уреди AENO не изсушават въздуха и не изгарят кислород – това не е климатик. Изключително важно за вашето здраве. Нагревателите не издухват въздух – така че не се разнасят полени или прах, което го прави чудесно устройство за хора с алергии. Безшумният, без мирис и без прах отоплител AENO Premium LED Eco Smart Heater е подходящо решение за семейства с деца и домашни любимци.

“AENO винаги се е стремяла да подобрява живота на нашите клиенти чрез иновативни решения за отопление на дома”, каза мениджърът по бизнес развитие за отоплителни уреди Андрей Казенау. “С пускането на пазара на нашите интелигентни отоплителни уреди ние издигаме комфорта и удобството на съвсем ново ниво. Вярваме, че нашите клиенти заслужават само най-доброто, и сме горди да им го предоставим с тази изключителна линия продукти. Нашите модели отоплителни уреди са шедьовър на продуктовия дизайн, което е потвърдено за първото поколение на модела AENO Premium Eco Smart heater от наградата Red Dot. Надяваме се, че новият модел ще бъде също толкова успешен и ще допълни тази продуктова категория, като разшири избора за клиентите. Работим с търговци на дребно, архитектурни и интериорни студия, така че сме отворени за дискусии за потенциално сътрудничество!”

Интелигентните отоплителни уреди AENO ще могат да бъдат закупени от октомври в партньорски магазини и онлайн платформи. Началото на продажбите е идеалното време да обновите отоплителната си система за топъл и уютен дом през предстоящата зима! За да научите повече за новите модели, последвайте връзката.

За AENO и AENO Premium Eco LED Smart Heater

AENO е млада и динамична марка интелигентни домакински уреди, създадена от международен екип от висококвалифицирани инженери. AENO се грижи за клиентите и се стреми постоянно да подобрява функционалността на продуктите и да разширява възможностите им. За да се повиши стойността и качеството, да се оптимизират логистичните маршрути за доставка за търговските вериги и крайните потребители, производствената линия за производство на премиум еко интелигентния нагревател работи в Европа, в Полша. AENO е част от портфолиото от марки на ASBIS Enterprises PLC, водещ дистрибутор на ИТ продукти в региона на Европа, Близкия изток и Африка, за дистрибуция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You May Also Like

Топли мебели, а не въздух: Отоплителните уреди AENO революционизират домашния комфорт

Когато мислим за отопление на жилищното пространство, традиционният подход включва повишаване на температурата на околната среда в цялото помещение. Представяме си уютен дом, в който топлият въздух ни обгръща, създавайки…
View Post

Наръчник за подаръци за Коледа и Нова година: Какво да подарите на родителите си за Коледа

Изберете полезни и интелигентни уреди за дома, за да изразите своите чувства на близките си. Вниманието и грижата са необходими не само по празниците, а всеки ден. Интелигентните уреди ще…
View Post

Наградата “Red Dot Award” за 2023 г. се присъжда на AENO Premium Eco Smart Heater за изключителбия дизайн и иновативност на този интелигентния продукт

AENO Premium Eco Smart Heater бе отличен с престижната награда “Red Dot Award”: Дизайн на продукта в две категории – Отоплителна и Климатична техника, и Интелигентен продукт, за изключителния дизайн,…
View Post