AENO redefinește confortul și designul ușor de utilizat în încălzirea locuinței prin lansarea celui mai recent model: AENO Premium Eco Smart LED Heater

Total
0
Shares

AENO și-a extins linia de produse de echipamente de încălzire inteligentă prin anunțarea lansării celui mai recent model: Convectorul electric AENO Premium Eco Smart LED Heater. Aceast model revoluționar vine ca o completare a familiei de convectoare electrice AENO, câștigător al premiului Red Dot Award 2023.

Convectorul electric AENO Premium Eco Smart LED Heater dispune de un nou afișaj digital cu LED-uri și 4 butoane clasice. Dispune de un ecran care afișează temperatura (cea curentă și cea setată), un buton SMART mode (pentru a porni încălzirea constantă sau pentru a seta temperatura camerei) pentru o încălzire eficientă și economică, butoane de temperatură și butonul de pornire din aluminiu. Luminozitatea ecranului LED este personalizabilă. Reglați luminozitatea ecranului LED și a butoanelor pentru modul de noapte pentru a avea un somn confortabil. Oprire automată a butoanelor și a ecranului este posibilă prin activarea direct din aplicație.

Cu o tehnologie de ultimă oră și o calitate europeană de top, AENO a fost în mod constant preocupat să inoveze în industriei aparatelor electrocasnice. Lansarea încălzitorului AENO Premium Eco Smart LED marchează o etapă interesantă pentru marcă, pe măsură ce aceasta își extinde categoria de produse pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție ale consumatorilor din întreaga lume. Aceste produse sunt aparate de încălzire de ultimă generație care combină încălzirea eficientă din punct de vedere energetic cu funcții avansate de conectivitate.

Design ușor de utilizat pentru cea mai bună experiență și un confort optim

Proiectate cu un mix perfect de stil și funcționalitate, aparatele de încălzire AENO Premium Eco Smart LED se mândresc cu o serie de caracteristici inteligente care vor transforma modul în care ne gândim la încălzire. Echipate cu senzori avansați (senzor de cădere, termostat în cablu, control al temperaturii pe panou) și tehnologie de ultimă generație, aceste convectoare electrice se adaptează fără efort la preferințele dvs., asigurând un confort optim în orice moment.

Afișajul digital și unitatea de control cu iluminare cu LED-uri și butoanele sunt realizate atât de natural încât le puteți găsi cu ușurință prin atingere chiar și pe întuneric. AENO are grijă să nu fie nevoie să căutați butonul de pornire din spate – trebuie doar să întindeți mâinile și butoanele vor fi ușor de acceat. Totul este extrem de simplu pentru tine și pentru familia ta!

Asortare perfectă cu orice interior

Designul elegant și ultra-subțire (doar 11 mm), materialele premium (aluminiu anodizat) și luminozitatea elegantă a afișajului LED fac din acest încălzitor un obiect de interes pentru oricine.

Aparatul de încălzire AENO Premium Eco Smart LED este disponibil în trei opțiuni de culoare: Glossy White, Pearl Black și Noble Grey (NOU), astfel încât să puteți alege combinația perfectă cu interiorul dumneavoastră.

Designul invizibil, cu panoul ultra-subțire din sticlă călită, se potrivește perfect în orice interior și devine atracția principală și centrul de interes sau se ascunde discret în interiorul acestuia. Utilizatorul are posibilitatea de a instala în orice mod dorește pentru a se potrivi cu interiorul său: pe podea sau pe perete.

Alegeți modul de control

Utilizatorul poate alege modalitatea de a-și controla gadgetul în funcție de preferințele și confortul său: de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile, prin intermediul asistenților vocali sau folosind afișajul digital și butoane de comandă.

Echipat cu conectivitate Wi-Fi, dispozitivul poate fi controlat cu ușurință prin intermediul unei aplicației mobile, permițându-vă să monitorizați consumul de energie, să setați programe și să reglați temperatura, totul în timp real. Creați un program de încălzire a locuinței și setați o temperatură confortabilă în avans în aplicație, în timp ce lucrați la birou.

Controlați cu ajutorul vocii atunci când sunteți acasă (Google Home sau Amazon Alexa) sau, dacă nu aveți telefonul la îndemână, setați pur și simplu modul dorit cu ajutorul butonului dacă telefonul mobil nu este la îndemână. Butonul de setări și afișajul digital le permite celor dragi să folosească încălzitorul chiar dacă utilizatorul aplicației nu este prin preajmă. Acest lucru poate fi foarte important dacă doriți să aveți grijă de generația mai în vârstă din familia voastră.

Fie că este vorba de controlul temperaturii prin comenzi vocale sau de ajustarea setărilor de la distanță prin intermediul unei aplicații pentru smartphone, AENO vă asigură că aveți întotdeauna controlul, indiferent unde vă aflați.

Сustom și Smart mode pentru economisirea energiei

Una dintre caracteristicile principale ale aparatelor de încălzire inteligente AENO este capacitatea lor de a se conecta la modul SMART atunci când este necesar pentru a menține o temperatură confortabilă configurabilă fără pierderi de energie electrică. Spuneți adio dimineților reci și spuneți bun venit unei case confortabile și primitoare de fiecare dată când intrați pe ușă.

Toate modelele de convectoare electrice AENO sunt mai eficiente decât alte tipuri de radiatoare și metode de încălzire (încălzire prin convecție, aer condiționat, încălzire prin pardoseală, încălzire centrală).

Utilizează rapid și eficient întreaga putere de peste 700 de wați fără a irosi căldură și bani. Temperatura panoului poate fi modificată prin intermediul aplicației de la 120 de grade Celsius la 60 de grade Celsius, schimbând intervalul de temperaturi de la 700W+ la 150W+.

Este de două ori mai eficient decât un aparat de încălzire convențional. Odată ce camera este încălzită până la temperatura setată, convectorul se oprește automat, fără a irosi energie electrică, menținând în același timp temperatura camerei (în modul SMART). Menținerea temperaturii camerei este întotdeauna mai ieftină. Puteți economisi energie și bani și puteți păstra căldura pe durata întregului sezon de încălzire.

Siguranță și protecție

Siguranța este o prioritate de top pentru AENO, iar convectorul electric AENO Premium LED Eco Smart nu face excepție. Dotările de siguranță integrate, cum ar fi blocarea pentru copii, protecția împotriva supraîncălzirii și senzorul de răsturnare/cădere (încălzitorul se oprește dacă este căzut, sirena informează în cazul în care încălzitorul cade și se trimite o notificare în aplicație) oferă liniște, permițându-vă să vă bucurați de căldură fără să vă faceți griji cu privire la accidente.

Încălzire sănătoasă pentru bunăstarea ta

Aparatele de încălzire AENO nu usucă aerul și nu ard oxigenul. Super important pentru sănătatea dumneavoastră. Convectoarele AENO nu suflă aer – deci nu se ridică polenul sau praful, ceea ce îl face un dispozitiv excelent pentru persoanele cu alergii. Aparatul de încălzire AENO Premium LED Eco Smart Heater este silențios, inodor și nu ridică praful, fiind soluția potrivită pentru familiile cu copii și animale de companie.

“AENO s-a angajat mereu să îmbunătățească viața clienților săi prin soluții inovatoare pentru încălzirea locuinței”, a declarat Andrei Kazennau, Business Development Manager pentru aparate de încălzire. “Odată cu lansarea convectoarelor noastre inteligente, ducem confortul și comoditatea la un nivel cu totul nou. Considerăm că și clienții noștri merită ce e mai bun și suntem mândri să le oferim această linie excepțională de produse. Modelele noastre de încălzire sunt o capodoperă a designului de produs, lucru confirmat pentru prima generație a modelului de convectoare AENO Premium Eco Smart de către premiile Red Dot Awards. Sperăm că noul model va avea la fel de mult succes și va completa această categorie de produse prin extinderea opțiunilor pentru clienți. Lucrăm cu retaileri, studiouri de arhitectură și design interior, așa că suntem deschiși la discuții pentru potențiale colaborări!”

Aparatele de încălzire inteligente AENO vor fi disponibile pentru vânzare începând cu luna octombrie la parteneri și pe platformele online. Este momentul perfect pentru a vă moderniza sistemul de încălzire a locuinței pentru a avea case calde și confortabile în această iarnă! Pentru a afla mai multe despre noile modele, accesați link-ul următor.

Despre AENO și AENO Premium Eco LED Smart Heater

AENO este un brand tânăr și dinamic de aparate electrocasnice inteligente, creat de o echipă internațională de ingineri cu experiență în domeniu. AENO se preocupă de clienți și se străduiește să îmbunătățească în mod constant funcționalitatea produselor și să extindă posibilitățile. Pentru a crește valoarea și calitatea, pentru a optimiza rutele logistice de livrare pentru lanțurile de magazine și utilizatorii finali, linia de producție pentru fabricarea aparatului de încălzire inteligent este localizat în Polonia. Pentru distribuție, AENO face parte din portofoliul de mărci al ASBIS Enterprises PLC, unul dintre principalii distribuitori de produse IT din regiunea EMEA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like