Arta de a-ți încălzi picioarele, nu capul

Total
0
Shares

Una dintre cele mai frecvente plângeri legate de încălzitoarele tradiționale cu convecție este supraîncălzirea inconfortabilă și nesănătoasă a capului, picioarele rămânând reci. Aerul este cald, dar canapeaua, scaunul și patul sunt reci. Este un paradox care a afectat de mult timp lumea aparatelor de încălzire a locuinței. Astfel, AENO a identificat această problemă și a introdus un panou de încălzire ingenios cu soluții SMART.

Diferența AENO: vă menține confortabil, nu supraîncălzit

În lumea încălzirii locuinței, unde confortul, eficiența energetică și stilul se întâlnesc, încălzitoarele AENO cu modul SMART preiau conducerea.

Haideți să pătrundem în tehnologia inovatoare cu infraroșu care alimentează încălzitoarele electrice AENO și să descoperim de ce acestea sunt alegerea perfectă pentru cei care caută atât confort cât și economie de bani.

În loc să încălzească aerul, încălzitoarele AENO creează o zonă caldă acolo unde aveți cea mai mare nevoie de ea – chiar la nivelul corpului dumneavoastră, acționând ca un soare în interiorul casei.

Încălzitoarele AENO radiază căldură în toate direcțiile cu ajutorul undelor lor infraroșii. Această abordare unică vă asigură că experimentați cea mai mare senzație de confort fără disconfortul unui corp supraîncălzit. Este un produs care schimbă regulile de joc pentru oricine și-a dorit vreodată un aparat de încălzire care să le înțeleagă nevoile de confort.

Confort personalizat: temperatura dumneavoastră ideală

Una dintre caracteristicile deosebite ale radiatoarelor electrice eficiente energetic AENO este capacitatea lor de a oferi opțiunea de încălzire personalizată. Aceste încălzitoare AENO cu tehnologie infraroșu vă oferă posibilitatea de a vă seta temperatura ideală, una adaptată exact la nevoile de confort ale corpului dumneavoastră. Imaginați-vă că puteți regla cu precizie temperatura din spațiul dvs. de locuit.

Panoul de control intuitiv vă permite să personalizați temperatura variind de la 60 la 120 de grade Celsius pe panou, pur și simplu ajustând temperatura din aplicația AENO. Este un nivel de control cu adevărat fără egal în lumea soluțiilor energetice și vă asigură că confortul dumneavoastră este prioritar mai presus de orice. Este o căldură perfectă lângă picioarele dvs. la mai puțin de 1 metru distanță, sau la mai mulți metri de pat sau canapea.

Economii prin eficiență: un scenariu avantajos pentru ambele părți

Dincolo de factorul confort, încălzitoarele AENO sunt, de asemenea, proiectate cu gândul la eficiența energetică. Spre deosebire de încălzitoarele tradiționale cu convecție, care lucrează neobosit pentru a încălzi întreaga încăpere, încălzitoarele AENO își concentrează energia pe crearea unei zone calde acolo unde aveți cea mai mare nevoie de ea. Această abordare duce la o reducere semnificativă a consumului de energie și, în consecință, la mai multe economii la dimensiunea facturilor dvs. de energie.

Conform cercetării Comportamentul de economisire a energiei la domiciliu, consumul acesteia și satisfacția vieții în 37 de țări, consumul de energie influențează în mod direct schimbările climatice, iar indirect – satisfacția vieții în țările studiate. Cercetarea susține afirmațiile privind eficiența energetică a panourilor de încălzire cu infraroșu. Cum ar fi cele utilizate de încălzitoarele AENO, renumite pentru capacitatea lor de a converti un procent mai mare de wați din energia electrică consumată în căldură reală, ceea ce le face una dintre cele mai eficiente metode de încălzire accesibile.

Trăgând linie, încălzitoarele cu infraroșu AENO se remarcă prin siguranță și design invizibil ecologic. Pentru care am câștigat 2 premii Red Dot Awards în acest an 2023!

AENO Premium Eco Smart Heaters 1S și 2S (Pearl Black, Glossy White) și AENO Premium Eco LED Smart Heaters 3S, 4S, 5S (Pearl Black, Glossy White și Noble gray) și mai mult decât simple încălzitoare. Ele reprezintă o revoluție în tehnologia cu infraroșu cu convecție pentru locuințe, acordând prioritate confortului dvs., economiilor de energie și preferințelor dvs. unice în materie de stil de casă.

Cu abordarea noastră inovatoare și controlul personalizabil al temperaturii (pe încălzitor pentru 3S, 4S, 5S și pentru toate modelele prin intermediul aplicației AENO App), vă ridicăm spațiul de locuit la noi înălțimi de confort și eficiență.

Ce să adăugați? Spuneți la revedere zilelor de supraîncălzire a corpului și durerilor de cap și primiți căldura viitorului cu extraordinarele încălzitoare AENO.

Faceți un tur prin produsele AENO și explorați gama lor de soluții de încălzire inteligentă a locuinței de top. Este timpul să intrați într-o nouă eră de confort și eficiență a locuinței cu AENO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like