Aparate de încălzire AENO: Confort plăcut pentru prietenii noștri blănoși

Total
0
Shares

Serile de iarnă sunt perfecte pentru a ne reuni cu familia care include, fără îndoială, nu numai rudele noastre, ci și animalele de companie pe care le iubim. Este momentul să le acordăm timp și îngrijire suplimentară, favorizând un mediu sigur și sănătos care să aibă grijă de bunăstarea lor.

Vara, animalelor de companie le place să se scalde în lumina soarelui (dacă nu este prea puternică, bineînțeles), simțindu-se cel mai bine și în siguranță. Acest instinct nu dispare iarna, spre deosebire de prezența soarelui. Prietenii noștri blănoși au nevoie de o nouă sursă de căldură, la fel ca și oamenii.

În calitate de deținători grijulii, ne străduim să le oferim companionilor noștri un mediu confortabil.
Aparatele de încălzire tradiționale încălzesc aerul, nu corpul, deci nu funcționează ca soarele. Acestea creează o saună, iar aparatele de aer condiționat, pe deasupra, usucă aerul, făcând nasurile animalelor noastre de companie uscate și predispuse la boli. Aici vin în ajutor aparatele de încălzire avansate AENO – acestea oferă încălzire cu infraroșu, care funcționează exact ca soarele, încălzind corpul sau animalele noastre.

Cum devin încălzitoarele AENO soarele animalului dumneavoastră de companie:

Aparatele de încălzire AENO Premium Eco Smart Heaters oferă confort fără a usca aerul sau a consuma oxigen în exces. Acestea distribuie căldura în mod uniform și delicat în întreaga încăpere. Animalelor de companie le place foarte mult să se întindă în fața încălzitorului AENO.

Aparatul de încălzire inteligent AENO Premium Eco este ușor de controlat. Porniți sau opriți fără efort încălzitorul prin intermediul butoanelor sau prin intermediul aplicației mobile (AENO App) puteți, de asemenea, să controlați temperatura direct pe aparat). Setați programe de temporizare pentru a porni sau opri convectorul în anumite momente ale zilei. Și, ca întotdeauna, puteți seta temperatura – vă recomandăm între 23 și 24 de grade Celsius în timpul zilei, 20 și 21 de grade Celsius pe timp de noapte, asigurând căldura optimă pentru tine și animalele de companie pe tot parcursul zilei.

Aparatele de încălzire AENO soluția prietenoasă cu animalele de companie

Vă întrebați unde să puneți aparatul de încălzire? Pur și simplu puneți convectorul inteligent AENO Premium Eco lângă locul preferat al animalului de companie și vedeți cum prietenul blănos se ghemuiește lângă el, atras de căldura radiantă a “soarelui”.

Dincolo de căldură, AENO acordă prioritate siguranței, esențială pentru gospodăriile cu animale de companie. Dacă panoul convectoului AENO cade peste pisică sau câine sau dacă copilul dvs. îl împinge peste 45 de grade), încălzitorul se va opri automat, va emite un sunet distinct și vă va informa în aplicație. Aparatele de încălzit AENO Premium Eco Smart Heaters sunt fabricate din sticlă călită (disponibilă în culorile Glossy White, Pearl Black și Noble Grey), astfel încât nu se va sparge atunci când se răstoarnă – este rezistentă.

Aparatele de încălzire inteligente AENO Premium Eco – Partenerii dumneavoastră în materie de căldură

Fiind aparate de încălzire cu infraroșu fiabile și puternice, convectoarele AENO extind căldura și grija pentru fiecare lucru din casa ta. De la un mic hamster până la cel mai mare câine loial, AENO transformă spațiul de locuit într-o atmosferă caldă și confortabilă.

Aparatul de încălzire inteligent AENO Premium Eco Smart Heater are multiple caracteristici:

  • Panou de încălzire cu infraroșu ultra-subțire, cu două fețe (11 mm), realizat din sticlă securizată, cu design minimalist, se potrivește în orice interior;
  • Tehnologia de încălzire cu infraroșu asigură o încălzire naturală și sănătoasă, fără zgomot și fără a sufla aer;
  • Controlul inteligent permite utilizatorilor să opereze dispozitivul de încălzire oriunde s-ar afla;
  • Setați temperatura panoului cu infraroșu de la 60 la 120 de grade Celsius pentru o încălzire mai sigură și mai confortabilă (de exemplu, încălzirea picioarelor – păstrați-vă picioarele calde în această iarnă);
  • Se obține un consum de energie de până la 160 Wh cu o temperatură mai mică a panoului de încălzire la 60 de grade Celsius;
  • Economie de energie pentru a reduce costurile cu până la 50%;
  • Asamblare simplă a tuturor elementelor și instalare ușoară.

Pentru a citi mai multe despre caracteristicile și capacitățile convectorului Premium Eco Smart Heater AENO, vă rugăm să vizitați: https://seasonal.aeno.com/ro/heater

Doriți să cumpărați acest produs?

Consultați lista comercianților din țara dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like