Ohřívače AENO: Útulné pohodlí pro naše chlupaté přátele

Total
0
Shares

Zimní večery jsou jako stvořené pro setkávání s rodinou, ke které bezpochyby patří nejen naši příbuzní, ale také naši milovaní domácí mazlíčci. Je to chvíle, kdy jim můžeme věnovat další čas a péči a podpořit tak bezpečné a zdravé prostředí, které se postará o jejich pohodu.

V létě se domácí mazlíčci rádi koupou na sluníčku, kde se cítí nejlépe a nejbezpečněji. Tento instinkt se na rozdíl od slunce nevytrácí ani v zimě. A naši chlupatí přátelé potřebují nový zdroj tepla stejně jako lidé.

Jako starostliví majitelé se snažíme poskytnout našim společníkům útulné prostředí.
Tradiční ohřívače ohřívají vzduch, nikoli tělo, a nefungují tedy jako slunce. Vytvářejí saunu a klimatizace navíc vysušují vzduch, takže nosy našich mazlíčků jsou suché a náchylné k nemocem. Zde přicházejí na pomoc moderní ohřívače AENO – poskytují infračervené vytápění, které funguje přesně jako slunce a prohřívá tělo nebo naše zvířata (pozor u dlouhosrstých plemen, abyste jim přílišným teplem neznepříjemňovali pobyt v obytných pokojích).

Jak se ohřívače AENO stanou sluncem vašeho domácího mazlíčka:

Ohřívače AENO Premium Eco Smart nabízejí pohodlí, aniž by vysušovaly vzduch nebo spotřebovávaly nadměrné množství kyslíku. Rovnoměrně a šetrně rozvádějí teplo po celé místnosti. Zjistěte, jak váš mazlíček touží po teple.

Ohřívač AENO Premium Eco Smart Heater se snadno ovládá. Ohřívač bez námahy zapnete nebo vypnete pomocí tlačítek nebo prostřednictvím mobilní aplikace (Premium LED můžete také ovládat teplotu přímo na ohřívači). Nastavte časové plány pro zapnutí nebo vypnutí ohřívače v určitou denní dobu. A jako vždy můžete nastavit teplotu.

Ohřívače AENO jako řešení šetrné k domácím mazlíčkům

Přemýšlíte, kam ohřívač umístit? Pokud má váš mazlíček krátkou srst nebo dokonce žádnou, umíštěte ohřívač blíže jejich oblíbeného místa a buďte svědky toho, jak se váš čtyřnohý přítel schoulí vedle něj a bude přitahován sálavým teplem “Slunce”.

Kromě tepla je prioritou společnosti AENO bezpečnost, která je pro domácnosti s domácími mazlíčky zásadní. Pokud panel ohřívače AENO spadne na kočku nebo psa nebo jej vaše dítě posune o více než 45 stupňů), ohřívač se automaticky vypne, vydá výrazný zvukový signál a informuje vás v aplikaci. Ohřívače AENO Premium Eco Smart jsou vyrobeny z tvrzeného skla (dodává se v barvách lesklá bílá, perleťově černá a ušlechtilá šedá), takže se při převrhnutí nerozbijí – jsou pevné.

Ohřívače AENO Premium Eco Smart – vaši partneři v teple

Jako spolehlivé a výkonné infračervené ohřívače rozšiřují ohřívače AENO teplo a péči o každého tvora ve vaší domácnosti. Od malého křečka až po psa, AENO promění váš obytný prostor v teplou a útulnou atmosféru.

Topidlo AENO Premium Eco Smart Heater má několik funkcí:

  • Ultratenký oboustranný infračervený topný panel (11 mm) z tvrzeného skla v minimalistickém designu se hodí do každého interiéru;
  • Technologie infračerveného vytápění zajišťuje přirozené a zdravé vytápění bez hluku a vyfukování vzduchu;
  • Chytré ovládání umožňuje zákazníkům ovládat topné zařízení, ať jsou kdekoli;
  • Nastavení teploty infračerveného panelu od 60 do 120 stupňů Celsia pro větší bezpečnost a komfortní vytápění (například vyhřívání nohou – udržujte si tuto zimu nohy v teple);
  • Dosažení až 160 Wh spotřeby energie při nižší teplotě topného panelu 60 stupňů Celsia;
  • Úspora energie pro snížení nákladů až o 50 %;
  • Jednoduchá montáž všech prvků a snadná instalace.

Více informací o funkcích a možnostech ohřívače Premium Eco Smart Heater AENO naleznete na adrese: https://seasonal.aeno.com/cs/heater

Chcete si KOUPlT tento produkt?

Podívejte se na seznam prodejců ve vaší zemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You May Also Like