AENO Премиум интелигентен ЕКО конвектор е носител на наградата Red Dot Award 2023 в категориите “Отоплителна и климатична техника” и “Интелигентни продукти”

Total
0
Shares

Наградата Red Dot публикува списъците с победителите в конкурса “Продуктов дизайн 2023” – AENO Премиум интелигентен ЕКО конвектор в две номинации. “Отоплителна и климатична техника” и “Интелигентен продукт” за изключителен дизайн, високо качество и иновации в областта на домашното отопление. Със своите енергийно ефективна производителност и усъвършенствани функции за свързване отоплителят AENO Премиум интелигентен ЕКО конвектор е предназначен да подобри декора на дома и офиса и начина Ви на живот. Здравословен и елегантен.

Журито отличи авангардния отоплителен уред, който съчетава енергийно ефективно отопление с усъвършенствани възможности за свързаност. Оборудвано с Wi-Fi, устройството може лесно да се управлява чрез мобилно приложение, което позволява на потребителите да задават графици, да регулират температурата и да наблюдават потреблението на енергия в реално време. В раздела “Отоплителна и климатична техника” на уебсайта Red Dot има изчерпателно описание на функционалността и мнението на журито: “Основната характеристика на AENO Премиум интелигентен ЕКО конвектор е корпусът от закалено стъкло, който е с дебелина само 11 мм. В предната част няма винтове или метални части, така че устройството притежава гладък и изчистен вид. Върху корпуса има само бутон за включване – по-нататъшното управление се осъществява чрез приложение. Нагревателят може да бъде поставен на пода с помощта на стойка или да бъде монтиран на стената. Инфрачервената технология използва директни лъчи за бързо, ефективно и икономично отопление. Отоплителят се предлага в черно и бяло и по този начин се вписва във всеки тип интериор. Журито изтъкна изчистения дизайн на устройството: “Той излъчва спокойствие и практичност и по този начин обогатява всеки интериор.”

Журито похвали интелигентните функции и дизайнерския подход, в резултат на които е създаден изчистен, ненатрапващ се дизайн с интелигентно управление чрез мобилно приложение и само един бутон за включване върху блока за управление. Разделът “Интелигентен продукт” включва удивително ревю за AENO Премиум интелигентен ЕКО конвектор от членовете на журито: “AENO Премиум интелигентен ЕКО конвектор е нагревател, който съчетава интелигентна функционалност с енергоспестяваща технология и минималистичен външен вид. Устройството е съставено от два изключително тънки панела от закалено стъкло с инфрачервен нагревателен елемент между тях. Интелигентният отоплител съчетава адаптиран отоплителен панел, регулируема стайна температура, сензор за защита от падане и възможност за настройка на таймери в един минималистичен дизайн. Изчистеният стъклен фронт в черно или бяло се прекъсва само от бутон за включване с подсветка, тъй като цялата система, както и контролът на потреблението на енергия, се осъществяват чрез приложение. Интелигентната функционалност, лесното управление и редуцираният дизайн са съчетани тук по един изключително атрактивен начин”, подчерта журито.

Наградата Red Dot Design Award е най-престижният конкурс за дизайн в света, като жури от международни експерти оценява хиляди кандидатури въз основа на критерии като иновативност, функционалност и естетика. Спечелването на наградата е доказателство за ангажираността на AENO към върхови постижения и иновации в областта на домашното отопление.

Победителите бяха обявени още през април, но по традиция разделът със списъка на продуктите и онлайн презентациите се актуализира в деня на Red Dot Gala, която тази година ще се проведе на 19 юни в Есен в музея на Red Dot (Германия).

Всички наградени продукти се показват на световната публика в онлайн изложбата на уебсайта Red Dot. В допълнение към подробностите за продуктите, създателите и производителите, бъдещите клиенти, потенциалните клиенти, журналистите и купувачите могат да разгледат присъдите на журито и изображенията на продуктите.

AENO Премиум интелигентен ЕКО конвектор, представен в онлайн представянето на уебсайта Red Dot към 19 юни 2023 г:

За AENO и AENO Премиум интелигентен ЕКО конвектор

AENO е млада и динамична марка интелигентни домакински уреди, създадена от международен екип от висококвалифицирани инженери. AENO се грижи за клиентите и се стреми постоянно да подобрява функционалността на продуктите и да разширява възможностите им. За да се повиши стойността и качеството, да се оптимизират логистичните маршрути за доставка за търговските вериги и крайните потребители, производствената линия за изработване на AENO премиум ЕКО интелигентен конвектор работи в Европа, в Полша. AENO е част от портфолиото от марки на ASBIS Enterprises PLC, водещ дистрибутор на IT продукти в региона на Европа, Близкия изток и Африка.

Проектът за разработване на интелигентен отоплителен уред стартира през 2020 г. По създаването на модела работи международен екип от инженери от Украйна и Полша. Устройството се произвежда в модерна производствена база в Полша, като производството започва през май 2022 г. През септември 2022 г. е обявено пускането на продукта на европейския пазар. AENO Премиум ЕКО интелигентен конвектор беше представен на търговското изложение за потребителска електроника и домакински уреди IFA Berlin – 2022. Моделът е достъпен за закупуване в 23 държави: Германия, Швейцария, Обединеното кралство, Чешката република, Полша, балтийските страни, Унгария, Хърватия, Румъния, България и много други.

Мисията на AENO е да направи интелигентните технологии по-достъпни, да ги превърне в ежедневие и да намали тежестта на домакинската работа. Продуктовата гама включва: пречистватели на въздуха, овлажнители, интелигентни отоплителни уреди, прахосмукачки-роботи, акумулаторни прахосмукачки, парни мопове, уреди за гладене на дрехи, кани, електрически грилове, блендери, електрически фурни, уред за готвене по метода су-вид, вакуумни уплътнители, електрически четки за зъби, зъбни душове и др.

AENO Премиум ЕКО интелигентен конвектор може да бъде закупен в повече от 20 страни в Европа в магазините за търговия на дребно и чрез дистрибуторската мрежа на ASBIS. ASBIS е водещ дистрибутор и производител на IT продукти в региона на Европа, Близкия изток и Африка.

За наградите Red Dot

Наградата за дизайн Red Dot е един от най-големите конкурси за дизайн в света, който получава около 20 000 кандидатури годишно в три дисциплини: дизайн на продукти, дизайн на марки, концепция за дизайн. От 1995 г. насам с наградата Red Dot: Дизайн на продукти се отличават най-добрите продукти за всяка година.

През 2023 г. бяха представени и оценени продукти в 51 конкурсни категории. Тази година кандидатурите дойдоха от 60 държави. За целта се събра жури от 43 членове. Те стигнаха до решението си за това кои от кандидатурите за продуктов дизайн отговарят на критериите за награда Red Dot или Red Dot: Най-доброто от най-доброто въз основа на четирите принципа на добрия дизайн, като взеха предвид техния социално-културен характер, специфична техническа област и опит в областта на дизайна.

Искате да закупите този продукт?

Проверете списъка с търговци за Вашата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You May Also Like

Топли мебели, а не въздух: Отоплителните уреди AENO революционизират домашния комфорт

Когато мислим за отопление на жилищното пространство, традиционният подход включва повишаване на температурата на околната среда в цялото помещение. Представяме си уютен дом, в който топлият въздух ни обгръща, създавайки…
View Post

Нагреватели AENO: Уютен комфорт за нашите космати приятели

Зимните вечери са идеални за срещи със семейството, което несъмнено включва не само роднините ни, но и скъпите ни домашни любимци. Това е моментът, в който да им отделим допълнително…
View Post