Pohodlí a efektivita: AENO Premium Eco Smart Heater

Total
0
Shares

Když se dny zkracují a začíná se prosazovat chlad, začínáme skutečně vyhledávat útulnost a teplo našich domovů. A AENO Premium Eco Smart Heater je tu právě proto, aby vám ho poskytlo.

AENO Premium Eco Smart Heater: sluneční svit uvnitř vašeho domova

1. Energetická účinnost: infračervené a konvekční ohřívače se spojují.
Infračervené vytápění je jako slunce – hřeje přímo, přímo na vaše tělo. Tento jedinečný přístup zajišťuje energetickou účinnost díky efektivnímu zahřívání nábytku i okolního vzduchu, místo aby docházelo k jeho vysoušení (komfortní vlhkost vzduchu se pro člověka pohybuje mezi 50-65 %). Na rozdíl od běžných konvekčních zařízení, která rychle přehřívají obytný prostor, ohřívač AENO Premium Eco Smart Heater vytváří vyvážené, příjemné prostředí bez plýtvání energií a maximalizuje vaše pohodlí. Zvířata ho milují, děti si ho užívají.

2. Neviditelná elegance: bezchybná integrace do interiéru vašeho domova.
Ohřívač AENO Premium Eco Smart Heater se dodává v několika barvách – lesklá bílá, perleťově černá ušlechtilá šedá. Bílá barva se bez námahy skryje v interiéru, čímž se ohřívač stane neviditelným kusem dekoru, zatímco šedá a černá poskytují vynikající ohniska pozornosti a upoutají pozornost každého. Díky tenkému, 11 mm silnému sklu dodá všude nádech sofistikovanosti. Krásné.

3. Hypoalergický a bez zápachu
Tradiční topná zařízení, jako jsou konvekční, ventilátorová, panelová, lampová nebo bateriová zařízení, často způsobují vysušování vzduchu, což má za následek nepohodlí a zdravotní problémy. Naproti tomu infračervená technologie ohřívače AENO Premium Eco Smart Heater využívá hypoalergenní způsob ohřevu nevyzařující žádné škodlivé látky, nepříjemné vůně, vysušenou pokožku ani žádný škodlivý dopad na vaše zdraví. Myslíme na vás.

4. Špičkové prémiové materiály a kvalita provedení
Vysoce kvalitní materiály, počínaje eloxovanými pískovanými nohami a šrouby z pravého hliníku a konče ultra čistým smaltovaným tvrzeným sklem, jsou u ohřívače AENO Premium Eco Smart Heater pokaždé provedeny s technickou dokonalostí. Kvalitě věnujeme velkou pozornost.
Dokonce i gumové podložky jsou integrovány tak, aby zabránily poškození nábytku a podlahových krytin, vynikají jako bezpečné zařízení pro vaše děti a domácí zvířata, jsou neuvěřitelně odolné a zajišťují dlouhou životnost tohoto luxusního tepla.

5. Snadná montáž a ohleduplnost k životnímu prostředí
Instalace ohřívače AENO Eco Smart Heater je snadná. Dodává se s hliníkovými šrouby, které můžete bez problémů upevnit, aniž byste potřebovali další nářadí. Ať už na stěnu nebo na podlahu.

Ohřívač AENO Eco Smart Heater je zkonstruován s ohledem na udržitelnost – 95 % materiálů je recyklovatelných a šetrných k životnímu prostředí.

6. Bezpečnost pro naše nejmenší
Ohřívač AENO se v případě náhodného převrhnutí okamžitě vypne a vydá zvukové upozornění jak na zařízení, tak na piezoelektrickém panelu. Navíc možnost dětského zámku v aplikaci pro chytré telefony, zabrání vašim nejmenším v náhodném zapnutí ohřívače.

7. Rozhraní na ohřívači a v aplikaci
Snadno použitelné rozhraní ohřívače AENO Premium Eco Smart Heater nám poskytuje páku pro snadné nastavení teploty v místnosti a na topném panelu. Teplota panelu se může měnit v rozmezí 60-120 stupňů Celsia pro dokonalé pohodlí. To umožňuje změnu výkonu topného tělesa od 150-700 W+ pro optimální teplotu v domácnosti.

8. Energeticky úsporné skleněné vytápění
Ohřívač AENO Eco Heater poskytuje přizpůsobitelné nastavení teploty pro efektivní využití energie a úsporu nákladů. Nastavte si teplotu panelu podle svých představ a optimalizujte tak spotřebu energie, což z něj činí ekologickou a finančně nenáročnou volbu. Mobilní aplikace AENO umožňuje vzdálenou správu ohřívače, sledování spotřeby energie a plánování pro optimalizaci spotřeby energie.

9. Chytré funkce pro rozšířenou funkčnost
Mobilní aplikace usnadňuje nastavení teploty v místnosti, sledování spotřeby elektrické energie a přizpůsobené plánování (např. automatické zapnutí topení v 18:00 a vypnutí v 6:00 následujícího dne). Bezpečnost zajišťuje snímač pádu/naklonění, který automaticky vypne topení v případě pádu, což poskytuje klid, zejména v blízkosti dětí nebo domácích zvířat. Ovládání teploty panelu umožňuje velmi přesné nastavení pro sebe požadovaného tepla – od 60 do 120 stupňů Celsia. Buďte tuto zimu v teple přesně podle svých představ.

10. AENO Eco Smart Heater: Vítěz ceny Red Dot Award 2023
Ohřívač AENO Eco Smart Heater si vysloužil prestižní uznání, když získal ocenění Red Dot 2023 Award a Red Dot 2023 Smart Product Award. Tato ocenění potvrzují, že AENO je přední značkou v oblasti designu. AENO, které demonstruje svůj závazek k osvědčeným technologiím a dodává špičková řešení vytápění, je skutečným lídrem.

Verdikt: AENO – moudrá investice do vašeho pohodlí

Topení AENO Premium Eco Smart Heater není jen topení – je to komplexní řešení pro potřeby vytápění domácnosti. Jeho inovativní funkce, energetická účinnost, všestranný design a uživatelsky přívětivé rozhraní z něj činí nejlepší volbu pro pohodlí, úsporu nákladů a šetrnost k životnímu prostředí. Investice do chytrého topení AENO Eco Smart Heater je přínosná nejen pro vaši domácnost, ale také pro vaši celkovou pohodu.

Jelikož je tu chladné období, přijměte teplo a kvalitu, kterou nabízí topení AENO, a pozvedněte tak komfort vytápění ve svém obytném prostoru na novou úroveň. Váš domov si zaslouží to nejlepší, a právě to vám ohřívač AENO Premium Eco Smart Heater poskytne.

Chcete si KOUPlT tento produkt?

Podívejte se na seznam prodejců ve vaší zemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You May Also Like

Zdravotní přínosy infrazářičů

Moderní technologie si uvědomuje výhody infračervených ohřívačů. Kromě toho, že jsou infračervené vlny bezpečné, nacházejí uplatnění v lékařství při terapii a ozdravných procedurách. Teplo se generuje pomocí infračervené technologie, podobně…
View Post

Společnost AENO uvádí na trh nejnovější model, který nově definuje komfort a uživatelsky přívětivý design v oblasti vytápění domácností: AENO Premium Eco Smart LED Heater

Společnost AENO, přední značka v oblasti domácích spotřebičů, rozšířila svou produktovou řadu chytrých topných zařízení oznámením velmi očekávaného uvedení svého nejnovějšího modelu: AENO Premium Eco Smart LED Heater. Tento průkopnický…
View Post