Îmbratișează confortul și eficiența: convector AENO Premium Eco Smart

Total
0
Shares

Pe măsură ce zilele devin mai scurte și frigul iernii începe să se instaleze, începem să căutăm cu adevărat confortul și căldura din casele noastre. Iar AENO Premium Eco Smart Heater este aici pentru a vă oferi exact acest lucru.

AENO Premium Eco Smart Heater: lumina soarelui în interiorul casei tale

1. Eficiența energetică: aparatele de încălzit cu infraroșu și cu convecție fuzionează
Încălzirea cu infraroșu este asemenea soarelui – directă, caldă, aplicată direct pe corp. Această abordare unică asigură eficiența energetică prin încălzirea eficientă atât a mobilierului, cât și a aerului din jur, în loc să se usuce (umiditatea confortabilă este între 50% și 65% pentru oameni). Spre deosebire de dispozitivele convenționale cu convecție care supraîncălzesc rapid spațiul de locuit, încălzitorul AENO Premium Eco Smart Heater creează un mediu echilibrat, confortabil, fără risipă de energie și vă maximizează confortul. Animalele îl adoră, copiii se bucură de el.

2. Eleganță invizibilă: integrare perfectă în interiorul casei tale
AENO Premium Eco Smart Heater este disponibil în mai multe culori – Glossy White, Pearl Black Noble Grey. Culoarea albă se ascunde fără efort în interior, făcând din convector o piesă invizibilă de decor, în timp ce griul și negrul oferă zone de focalizare remarcabile și atrag atenția tuturor. Cu sticla subțire, cu o grosime de 11 mm, adaugă o notă de rafinament oriunde.

3. Hipoalergic și fără miros
Dispozitivele de încălzire tradiționale, cum ar fi cele cu convecție, ventilatoare, panouri, lămpi sau aparate cu baterii, cauzează frecvent dezumidificarea aerului, ceea ce duce la disconfort și probleme de sănătate. Pe de altă parte, tehnologia cu infraroșu a convectorului AENO Premium Eco Smart folosește o metodă de încălzire hipoalergenică, care nu emite substanțe nocive, nu are mirosuri neplăcute, nu usucă pielea și nu are niciun impact dăunător asupra sănătății tale.

4. Materiale premium de top și calitate superioară a construcției
Materialele de înaltă calitate, începând de la picioarele și șuruburile din aluminiu anodizat și sablat până la geamul securizat ultra-curat, convectorul AENO Premium Eco Smart este realizat de fiecare dată la perfecțiunea inginerească. Acordăm multă atenție calității.
Chiar și plăcuțele de cauciuc sunt integrate pentru a preveni deteriorarea mobilierului și a pardoselilor, remarcându-se ca dispozitiv sigur pentru copiii și animalele domestice, fiind incredibil de rezistent și asigurând o durată de viață lungă.

5. Montare ușoară și respect pentru mediul înconjurător
Instalarea convectorului inteligent AENO Eco este ușoară. Acesta vine cu șuruburi din aluminiu pe care le poți fixa fără probleme, fără a avea nevoie de unelte suplimentare. Fie pe perete, fie pe podea.

Încălzitorul AENO Eco Smart este proiectat cu gândul la sustenabilitate – 95% din materiale sunt reciclabile și ecologice.

6. Siguranță pentru cei mici
AENO Heater se oprește în mod inevitabil în caz de răsturnare accidentală, producând o alertă sonoră atât pe telefonul mobil, cât și pe dispoitiv. În plus, opțiunea Child Lock (Blocare pentru copii) din aplicația pentru smartphone, împiedică pe cei mici să pornească accidental încălzitorul.

7. Interfața pe încălzitor și în aplicație
Interfața ușor de utilizat a convectorului electric AENO Premium Eco Smart ne oferă posibilitatea de a regla fără efort temperatura camerei și a panoului de încălzire. Temperatura panoului se poate modifica între 60 și 120 de grade Celsius pentru un confort perfect. Acest lucru permite o schimbare a puterii aparatului de încălzire de la 150W la 700W+ pentru o temperatură optimă în casă.

8. Sticlă eficientă din punct de vedere energetic
Convectorul AENO Eco Heater oferă setări de temperatură personalizabile pentru o utilizare eficientă a energiei și economii de costuri. Reglați temperatura panoului după bunul plac pentru a optimiza consumul de energie, făcându-l o alegere eco-conștientă și prietenoasă cu bugetul. Aplicația mobilă AENO permite gestionarea de la distanță a aparatului de încălzire, monitorizarea consumului de energie și programarea pentru optimizarea energiei.

9. Caracteristici inteligente pentru o funcționalitate îmbunătățită
Aplicația mobilă permite reglarea temperaturii din încăpere, monitorizarea consumului de energie electrică și programarea personalizată (de exemplu, pornirea automată a încălzirii la ora 18:00 și oprirea ei la ora 06:00 în ziua următoare). Senzorul de cădere/înclinare oferă siguranță, oprind automat aparatul de încălzire în cazul în care acesta cade, oferind liniște, în special în preajma copiilor sau a animalelor de companie. Controlul temperaturii panoului permite setarea foarte precisă a căldurii pe care doriți să o obțineți – de la 60 la 120 de grade Celsius. Încălziți-vă în această iarnă exact așa cum vă place.

10. Convector inteligent AENO Eco: Câștigător al premiului Red Dot Award 2023
Convectorul AENO Eco Smart Heater a obținut o recunoaștere prestigioasă, câștigând premiul Red Dot 2023 și premiul Red Dot 2023 Smart Product Award. Aceste recompense confirmă faptul că AENO este un brand de top în materie de design. Prezentându-și angajamentul față de tehnologia dovedită și oferind soluții de încălzire de top, AENO este un adevărat producător de sisteme de încălzire.

Verdict: Convectorul AENO – o investiție înțeleaptă pentru confortul tau

Convectorul AENO Premium Eco Smart Heater depășește stadiul de aparat de încălzit – este o soluție completă pentru nevoile de încălzire a locuinței. Caracteristicile sale inovatoare, eficiența energetică, designul captivant și interfața prietenoasă cu utilizatorul îl fac alegerea de top pentru confort, economii de costuri și eficiență ecologică. Investiția într-un convector electric AENO Eco Smart Heater nu este benefică doar pentru casa ta, ci și pentru bunăstarea ta generală.

Cum sezonul rece este în toi, acceptă căldura și calitatea oferite de convectorul AENO, ridicând confortul de încălzire la un nou nivel în spațiul tău de locuit. Casa ta merită tot ce este mai bun, iar sistemul de încălzire AENO Premium Eco Smart Heater oferă exact acest lucru.

Doriți să cumpărați acest produs?

Consultați lista comercianților din țara dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like