Nápady na valentýnské dárky pro ni a pro něj v roce 2023

Total
0
Shares

Valentýn je ideální příležitostí k vyjádření citů k milovaným osobám. Chcete-li najít dárek, který zaujme a příjemně překvapí, je lepší začít s přípravou předem.

Podle nesčetných průzkumů patří mezi nejoblíbenější valentýnské dárky červené bonboniéry, dorty ve tvaru srdce a další jedlé dárky. Tradičními symboly a ozdobami svátku jsou také květiny, pohlednice, sladkosti, hračky a balónky. V tento den můžete pozvat svého přítele nebo manžela, přítelkyni nebo manželku na romantickou večeři při svíčkách do hezkého podniku nebo si dát sklenku vína v klidu doma. Pokud vám však vytvoření romantické atmosféry nestačí a rádi byste oslavili a překvapili svou drahou polovičku něčím originálním a nezapomenutelným, pak se můžete podívat na tohoto průvodce nápady na valentýnské dárky pro ni i pro něj.

Dárek k 14. únoru může jak zlepšit vztahy, tak posílit pár nebo zabít vaši “lásku”. Co darovat, abyste se nedostali do problémů? Co darovat, abyste dali najevo svou lásku a péči? Jakého neobvyklého dárku si bude váš milovaný člověk vážit a využije ho, místo aby byl určen do koše?

Valentýnské dárky pro ni

Kosmetika, oblíbený parfém, oblečení a sexy prádlo, nebo co jiného ještě nadělit své partnerce? Nesmírně těžká otázka, zvláště když jste spolu už déle než rok. A s každým dalším rokem je odpověď na ni těžší a těžší. Udělejte překvapení a darujte něco z high-tech vychytávek, které udělají radost nejen v okamžiku předání, ale usnadní život každý den.

Mixér
Univerzálním užitečným dárkem je mixér, zejména pokud má chytré funkce. Takový přístroj se stane nejlepším pomocníkem v kuchyni pro každého.

Pokud vaše přítelkyně ráda vaří, zvládne to odteď rychleji a snadněji, protože část práce při mletí, míchání a vaření v páře převezme mixér. Recept na jakýkoli složitější pokrm bude s mixérem jednodušší.

Pokud není příznivcem domácího vaření, může si s mixérem připravit různé nápoje a koktejly. A možná ho využije i partner, protože vaření s moderním mixérem je nesmírně snadné.

V článku “Hlavní typy mixérů” najdete podrobnosti o parametrech různých modelů těchto kuchyňských přístrojů.

Robotický vysavač
Ušetřete své přítelkyni čas od úklidu na sebepéči, koníčky, sport nebo na jiná potěšení. Robotický vysavač bude tou nejlepší volbou, jak se o ni postarat. Bude si moci nastavit vhodný rozvrh a trasu úklidu. Pokud se během úklidu vybije, chytré zařízení samo přejde do nabíjecí základny a po dobití bude pokračovat v úklidu z místa, kde úklid přerušilo. Přenechejte vysávání robotickému vysavači a užijte si společně strávený čas.

Podrobnosti o modelech a výběr robotického vysavače pro vaši přítelkyni najdete v sekci Úklid.

Elektrická trouba
Toto zařízení není zrovna nejnápaditějším valentýnským dárkem. Je však jasné, že elektrická trouba dokáže překvapit. Pokud vaše přítelkyně ocení útulnost a pohodlí, ráda vaří, ale nechce stát u sporáku celé dny a noci, je elektrická trouba dobrou volbou.

Je to také skvělý dárek, pokud vaše přítelkyně nemá troubu a má pouze varnou desku. Trouba se jistě stane užitečným a nezbytným zařízením v domácnosti.

Více informací o tom, jak se rozhodnout pro tu nejlepší troubu, najdete v článku “Průvodce nákupem trouby: jak vybrat dobrou troubu“.

Napařovač oděvů
Žehlička je nedílnou součástí každé domácnosti. Umožňuje rychle osvěžit a dát do pořádku oblečení. Přístroj jemně napařuje věci, aby vyčistil nečistoty a vyhladil zmačkané části.

Napařovač je vhodný pro různé typy tkanin a výrobků. Model napařovače oděvů AENO GS3 váží méně než jeden kilogram a umožňuje pohodlné použití ve vodorovné i svislé poloze.

S tímto přístrojem můžete nejen napařovat a žehlit oblečení, ale také čistit oděvy, záclony a dokonce i čalouněný nábytek a další textilie v domácnosti. Takový dárek ušetří vaší přítelkyni čas a peníze za profesionální služby chemického čištění.

Čistička vzduchu
Mnozí lidé se snaží vést zdravý životní styl a udržovat kolem sebe čisté prostředí. Ženy se zpravidla aktivněji podílejí na udržování příjemného mikroklimatu v domácnosti, aby si udržely duševní zdraví. Čističkou dáte najevo, že sdílíte hodnoty své přítelkyně a podporujete její touhu po vytvoření pohodlí a zlepšení kvality každodenního života.

Čističky AENO jsou vynikající volbou. Modely poskytují víceúrovňové čištění vzduchu prostřednictvím HEPA filtru, který je považován za nejlepší typ vzduchových filtrů na světě. Jedná se o celý filtrační systém v jednom přístroji: předběžné čištění od velkých částic, zadržení až 99,9 % malých částic s bakteriemi a alergeny pomocí filtru HEPA 13, odstranění tabákového kouře a nepříjemných pachů při průchodu proudu vzduchu přes uhlíkový filtr.

“Proč potřebujete čističku vzduchu – k čemu čistička vzduchu slouží a jak je užitečná” najdete na tomto odkazu.

Valentýnské dárky pro něj

Na seznamu valentýnských dárků pro něj najdete různá zařízení pro převážně obvyklé mužské zájmy: auta, grilování, osobní péče. Projevte mu lásku výběrem užitečného dárku, který bude denně používat s vděčností a příjemnou vzpomínkou na vás. Některý z těchto high-tech přístrojů bude skvělým dárkem nejen pro geeky či technické nadšence, ale i pro mnoho lidí, kteří si cení pohodlí a vysoké kvality života.

Elektrický gril
Elektrický gril je žádoucím zařízením téměř pro každého, kdo se zajímá o vaření nebo jen udržuje zdravou stravu.

Moderní elektrický gril umožní vašemu příteli předvést své kulinářské dovednosti a posunout je na vyšší úroveň. Elektrický gril mu zajistí zdravá, chutná a rozmanitá jídla na každý den. Tento přístroj se stane sous-chefem v kuchyni pro přípravu šťavnatých masových steaků, rybích filetů, grilovaných mořských plodů, pečené zeleniny a domácích hamburgerů.

Více informací o různých modelech elektrických grilů AENO najdete ve speciální sekci Kuchyně a můžete si vybrat nejvhodnější variantu pro nejlepší dárek.

Elektrický zubní kartáček
Tento dárek je důkazem vašeho zájmu o partnera. Elektrický zubní kartáček je nezbytnou pomůckou pro osobní hygienu. Čištění zubů tímto kartáčkem je podle zubařů nejúčinnější.

Tato zařízení mají zpravidla možnost volby nejvhodnějšího provozního režimu. To umožňuje najít ideální individuální možnost pro každou osobu. Chytré modely zubních kartáčků kontrolují délku čištění, která by měla být 2 minuty a měla by být doprovázena změnou pohybu kartáčku.

Při výběru je také důležité věnovat pozornost kvalitě štětin a dalším vlastnostem. Například u modelů značky AENO štětiny mění barvu, když je čas je vyměnit, takže si již nemusíte pamatovat, kdy to máte udělat.

Kompletní specifikace a funkce elektrických zubních kartáčků AENO naleznete v části Osobní péče. Vyberte si ten správný model a váš přítel si na vaši péči vzpomene pokaždé, když si bude čistit zuby.

Sous Vide a vakuová svářečka
Muži často rádi zkoušejí všechno, co je trendy. Technologie vaření Sous vide je dosud nejpokročilejší kulinářskou technikou ze světa vysoké kuchyně. Dovolte svému příteli, aby se díky novým kuchyňským pomůckám cítil jako šéfkuchař.

Je to ideální dárek, pokud váš partner rád vaří nebo se vášnivě zajímá o restaurace, případně pokud váš přítel rád zavádí do svého každodenního života nové pomůcky. V každém případě se stane zajímavou a vzrušující metodou.

Více informací o technologii sous vide najdete v článku na tomto odkazu.

Abyste měli možnost vyzkoušet si vaření touto technikou, vyberte si v sekci Kuchyně pro svého přítele sous vide a vakuovou svářečku.

Akumulátorový vysavač
Akumulátorový vysavač je velmi všestranný a užitečný dárek. Tento přístroj lze použít k čištění různých povrchů a těžko přístupných míst. Kromě úklidu domácnosti je akumulátorový vysavač skvělým pomocníkem při čištění interiéru automobilu.

Váš přítel vaši péči určitě ocení. Pokaždé, když bude potřebovat vyčistit auto, vzpomene si na vás a váš dárek.

Vyberte si model akumulátorového vysavače v sekci Úklid v katalogu AENO.

Napařovač oděvů
Napařovač oděvů je ideálním dárkem, pokud váš přítel často cestuje na služební cesty a potřebuje vypadat dobře na schůzkách a důležitých jednáních. Napařovač oděvů AENO GS2 váží pouhých 710 gramů a snadno se vejde do každé tašky, batohu nebo příručního zavazadla. Přístroj nezabere mnoho místa, ale přinese mnoho výhod. Napařovač vám pomůže nejen s napařováním oděvů, ale také s čištěním věcí. Pára působí na nečistoty a účinně je odstraňuje.

Mimochodem, všimněte si, že zařízení můžete používat i během společných cest na dovolenou. Pokud tedy plánujete romantickou cestu na Valentýna, je to další důvod, proč o takovém dárku uvažovat.

Vyberte si ty nejlepší dárky pomocí tohoto průvodce pro zamilované s AENO!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You May Also Like